بجای 20 میشه دی وی دی بدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بجای 20 میشه دی وی دی بدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید ببینم چیا دارم (sm128)نقل قول:
سلام هادي ويديو هاي ليلا فروهر آلبوم يك بوسه را بزار؟(sm142)
WooooooooooWنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عالی
دستت درد نکنه (sm10)
راستی این dvd چند پارته امیر خان؟
خیلی عالیه هادینقل قول:
زنده باشی
میرسونم بهت (sm2)نقل قول:
اپلود که من نمیتونم ولی میخواستم بفرستم خودت زحمتشو بکشی ولی از طرز حرف زدنت اصلا خوشم نیومد(sm77)نقل قول:
همون شکلکاییه که خودت استفاده میکنی کم با چوب و چماق زدی تو سرم؟ (sm54)نقل قول:
چی شد یهو ناراحت شدی
بله پیام دادی افطار دعوت بودم جایی باید میومدم خونه امار میدادم بهت
اصلا بیخیال.... من اشتباه کردم تو چند جا ازت دفاع کردم
کلا بیخیال.
داداش جینی جون از بلکتس و مهستی دلداده رو با فرمت mov بزار دمت گرم
با سلام وخسته نباشی خدمت داش هادی. اقا هادی یه شماره کارت بدید میخوام پول بریزم به حسابت شاید کمی از مشکلات کم بشه انشاالله... بعدم یه زحمت براد دارم اگه میشه معین 4 و کنسرتشو زود تر بزاری ممنوند میشم... باتشکر فراوان.....(sm200)(sm10)(sm10)(sm10)(sm200)
اسمم داریوش....
سلام دوست من کسی نیش زده از بی ادبی خودشون هست
شما که 4 پارت آخر بزم رو دارید لطفاً بزارید که ما لذت ببریم
هی چی در این دوران دل گرفتگی مثل بزم ستار و مهستی حال نمی ده . . .
خواهشاً بزم رو بزارید . . . یا علی
سلام عزیز میتونی موزیک ویدیو هلن - ما رو بزاری ممنون میشم.(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen14214 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز هر جایی یه سری قوانین برای خودش داره که باید همه رعایت کنن. یکی از قوانین این تاپیک اینه که ویدو از Youtube قرار داده نشه (این جمله هم فکر نمیکنم بی ادبی باشه لطفا اول فکر کنید بعد هر چی تو ذهنتون میگذره رو بنویسید). اگه دقت کنید عنوان این تاپیک موزیک ویدیو ارجینال هست نه موزیک ویدیو از یوتیوب. شما هم که اینقدر این بزم رو دوست دارید میتونید به یوتیوب مراجعه کنید و تمام قسمت های اون رو نگاه کنید.
موافقم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Wiley [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی 0021 خواهشا ویدیو های لیلا را به صورت تکی ارائه بده برای دانلود؟(sm2)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
هادی چرا فکر میکنی دیگه تحمل ندارم از لیلا ویدیو بزار؟(sm178)
هادی قبلا مگه خودت نگفتی دی وی دی ویدیو هایی آلبوم یک بوسه از لیلا فروهر را موجود دارم؟(sm142)
(sm93)(sm93)(sm93)(sm93)(sm93)(sm93)نقل قول:
با سلام و خسته نباشی خدمت اقا هادی. اقا واریز شد به حسابتون.... با تشکر....(sm10)
با سلام و تشکر فراوان(sm10)
یکی بگه اینا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شامل چه ویدیوهایی هست؟! ( + حدالامکان نام ویدیو )
سپاس امیر خان (sm10)
با سلام و خسته نباشی خدمت اقا هادی . شماره 2 شو رو کی شروع می کنی بعدم یه خواهشی داشتم مدرن تاکینک و میزاری ....؟ با تشکر فراوان(sm10)(sm10)(sm10)
منظورت از شماره 2 چی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dariush2015 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیانا فکر کنم منظورش پارت دو Caltex Vol2. هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kiana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها تاپیک رسمی در سایت اعلام شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی در پست اول تاپیک لینک خرید گذاشته میشود دوستانی که توانایی دارن به تاپیک کمک کنید تا موزیک ویدیو های بیشتر خریداری شود
با تشکر
پیغام خصوصی دادم خدمت اقای امیر ولی گویا ایشون مشاهده نفرمودندبه هر جهت همینجا مینویسم
امیر خان یه خواهشی ازتون دارم اگه براتون ممکن باشه کارهایی که هادی Hadi اپلود میکنه رو به اپلودباز هم اضافه کنیدچون به هیچ وحه من الوحود از اپلودبوی دانلود نمیشه البته تا چندروز پیش عالی بود ولی از 5 شب پیش اصلا دانلود نمیکنه ولی فایلهایی که شما تو اپلودباز گذاشتی عالی دانلود میشنالان ازتون خواهشمندم فایلهای هادی رو به اپلودباز اضافه کنید
منظورم کارهایی که در تاپیک زیر گذاشته شده
پست 4 به بعد یعنی هم دنیای عشق معین رو به اپلودباز اضافه کنید و هم پستهای بعدی (کلتکس کالکشن ها و...)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط kiana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میتونم به اپلودباز انتقال بدم - البته اگه دوست بزرگوار : هادی و اقای امیر ، مدیر محترم موافقت داشته باشند .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kiana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اگه بشه که عالیه (sm10) به هر حال من یکی که دیگه نمیتونم از اپلودبوی استفاده کنم (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ehrooz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
صبر کن تا شب امیر میزنه تو اکانت که پاک نشه
میشه قبل از ویدیو های دیگه اول این کنسرت رو آپلود کنید؟نقل قول:
باسلام وخسته نباشید من یازده پارت معین رو دانلود کردم اما چهارتا بیشتر ویدیو نداشت
پارت 3 اضافه شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط music1368 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صابر جان (sm19)
حالت چطوره چه خبر ؟ (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ! مرسی خوبم . خبر هم سلامتی !نقل قول:
چند روزه حالت خرابه هادی ! نگران نباش حل میشه !!(sm59)
ازت خوشم میاد (sm19) (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نیستم (sm10)
ولی اعصاب برام نزاشتن (sm178) پیام خصوصی میدن هی میگن اینو بزار بهشون میگم اگه بخرم کمک میکنی ج نمیدن (sm98)
گفتم یه حالی ازت بپرسم (sm174)
منم می خوامت ! کاری که توی تاپیک موزیک ویدیو کردی توی کل اینترنت بی نظیره ! ( (sm118) ) ! آره خودتو زیاد اذیت نکن ! به قول امیر : بیا وام بگیرم کل نوار ها و سی دی ها و دی وی دی های اورجینال این برادر فروشنده مون رو بخریم !! ( (sm81)(sm172) )نقل قول: