لحظه ی فرار عاشق زندان بان شدم (sm50)
آلبوم به آلبوم داره پیشرفت می کنه لامصب
نمایش نسخه قابل چاپ
لحظه ی فرار عاشق زندان بان شدم (sm50)
آلبوم به آلبوم داره پیشرفت می کنه لامصب
اول همتین رو حامله کردی حالا اینو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یع شعر اسلو خوندن ادم پیشرفت نمیکنه موسیقیش باید پیشرفت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که مثل بقیه ی خواننده های پاپ هم دوره ی خودش ترانه و ملودی مزخرف و تینیچر نمی خونه یعنی پیشرفت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه لهنش هم نسبت به آلبوم اول و دوم بهتر شده
اونجا که میگه عاشق زندانبان شدم یاد فیلمای بازرس میفتم تو ایران که زندانبان زن نداریم (sm2)
(sm2)
استعارس اینا (sm120) در کل من عاشق ترانه های اینجوریم ! نه مثل ففر که دری وری +مقداری قافیه رو به خورد ملت میده (sm2)
(sm2)اینو دیگه همه شاهدن که کار خودت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها !?؟!
چی شده .. (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]