من ی بحث دیگه رو میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که خودت تو اینستایی از ما میپرسی؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من ی بحث دیگه رو میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که خودت تو اینستایی از ما میپرسی؟(sm120)
شاهینو فقط باید با خودش مقایسه کرد..خالی و یواشکی شاهکارن اون دوتارم جو گرفتتش که گذاشته تو البوم..میکس و مسترشم یه بار گفتم یه اشکالایی داره وگرنه البوم خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چقد دارم میزنم رید مور نمیاد چقد زر میزنن جدا (sm2)
(sm2)میخوای اعلام جهاد کنم ممد دهن لق و میلاد بیان تمومهنقل قول:
(sm2)
نه به سجاد خوشگله یه اس بزن کافیه میاد جمع میکنه ور میداره میره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبب ۹۲۸۸ اومد توهین کرده گفته خیلی بیشعوری از این شرا ، ۸ کامنت بعد محسن اون کامنت رو داد اخرش زد جناب
الان یعنی با اونه ؟ یعنی داش زینب دارن اونا هم ؟ (sm2)
ی سریم که فقط جون و قربونت برم تحویل میدن(sm2)
سخنرانی کرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادی بکنیم از چسب تقطیری (sm50)
(sm2)(sm2)