تو نیمه شب در پاریس شناختمش رفتم خوندم میگن خیلی گنده بوده ولی ندیدم گندگیشُ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو نیمه شب در پاریس شناختمش رفتم خوندم میگن خیلی گنده بوده ولی ندیدم گندگیشُ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یه پولی داری دسی بدی من یه شرط ببندم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین که نمی گه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طرف اون fanny and alexander رو پیشنهاد می کنم (sm120)
یه فیلم سال 1929 یه فیلم سال 1974 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی که احتمالا فیلم متوسطیستنقل قول:
سومی هم باید ببینیم ولی واسه تلطیف و تغییر فضا هم شده به نظرم انتخاب بعدی نباشه که زده بشیم! (sm120)
من نظرم رو اولیست (sm50)
احمد دیوانس میشه با 10 تومن 3 تومن برد اگر همشُ عجیب غریبپیش بینی کنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر نمیگفتی اینو من میخواستم بگم (sm120)نقل قول:
نقل قول:
1- tristana
2-lock
3 -اگر امین پیشنهاد داد که داد نداد fanny and alexander
(sm120)
حسین اول می گی اولی و دومی بعد سومی رو میذاری گزینه 1 (sm2)
کرمش بیفته به جونت ول کن نی حتی اگر ببازی همشُ(sm54)(sm120)نقل قول: