(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm178)
(sm25)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش فرخنده بود(sm50)
ممنون از عضویتت به خاطر اطلاع رسانی (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین بازی ژاویِ.. نمیدونم چرا شبکه 3 میخواد بازی رئال رو بده(sm178)
اخرین بازی جرارد رو که پخش نکردن
معلوم نیست کی به کیه صدا سیما
بی شرفانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشا این کارا همون عقب موندگی فکریه پس فطرت ها هر جنایتی به اسم دین می کنن باووو کدوم قران قرانی که معلوم نیست چیایش حذف شده قرانی که معلوم نیست درست ترجمه شده به خاطر یه عقیده با ادم همچین کاری می کنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
پیام خصوصیت بسته است
من عذرمیخوام بابت رفتار ناشایستم(sm74)
غلط کردم غلط فعلی عبث کردم عبث
(sm81)
همین که چند کلامی از چند بزرگوار مثه شما ببینم برام کافیه عزیز...(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورزش میزاره دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]