آها ازینجا آپ کردی دیوث چجوری این کارو کردی من بلد نیستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آها ازینجا آپ کردی دیوث چجوری این کارو کردی من بلد نیستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی اینو که خودمم بلدمنقل قول:
من منظورم اینه که چجوری اینو از تلگرام سیو کردی چون تا اونجایی که من یادم میاد این فقط توی خود تلگرام سیو میشه
ممر تو شی شی میگفتی یادم رف بی تلگرام صوبت کنیم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این لینک چیز جالبی بود (sm118)نقل قول:
منم در جواب اونو بهت نشون دادم دیگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مم بعد زر زر کنی اون پست برات ارسال میشه ..
پست ویژه سینجولی .. (sm59)
(sm39)
اینو به گاوه نیشون میدم میگه بد نیس آخه این شد حرف ..
... (sm81)