شام(sm135)
نمایش نسخه قابل چاپ
شام(sm135)
چه ربطی داره؟ رو چه حساب میگی پدرش فلانی بوده؟؟ منم میتونم الان مطلب بزنم سرین فلان قدر سالشه فلانی باباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع
مشکل بدیه متاسفانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هر چی میکنم توبم نمیشه باز...همین دیروز تو راه برگشت خونه الکی الکی 100 دادم رفت(sm120)
تو از اینایی که از رو نمیری برو شام ت رو بخور برات منبع هم پیدا میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم جمع کنم یه ماشین لخ لخو بخرم دوزارم جمع نشد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیدا کن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست خودمون باشه به این راحتیا جمع نمیشه (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بیا از زبون خودش بشنو
اگه به تو هست که باز میگی مووی شاپه (sm70)
میگه من از نسل هخامنشم کورش (sm2)
سلام دوسِتان
با سعدی اومدم که میگه
از روی شما صبر نه صبرست که زهرست
وز دست شما زهر نه زهرست که حلواست
آن کام و دهان و لب و دندان که تو داری
عیشست ولی تا ز برای که مهیاست
(sm50)