همون قضیه ظهر دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون قضیه ظهر دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل جدید امریکن هورور استوری داستان جالبی رو داره (sm50)
مورد صبح اخه اومدم جواب شماها رو بدم نتم مثل نت امير شد (sm59)
قهر نکنی عشق من
قهر تو آتیشمه
(sm50)(sm118)
مینا چی شد ، دنالولیدی ؟
تو ناز میکنی... من ناز میکشم... این منطق کیه؟ انگار پیش تو... فرقی نمیکنه... کی عاشق کیه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدتهای طولانی زنگ خور گوشیم بود (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخيرم كجا بايد برم دانلود كنم چه آهنگي ؟ كجا؟ ويلون سيلون موندم اون وسط (sm120)
تو این سایت که گفتی عضو شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اینجا اون وسط فلش کوچیک سیاه singles رو کلیک کن
بعد blue system - layla رو دان کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهـــان... عاخه ماشین بابام ـه نه من... همین که اجازه میده وقتی اهواز نیست من استفاده کنم باس خدا رو هم شاکر باشم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد اطرافیانم با یه لحن طلبکارانه میگن چرا ماشین نیاوردی؟ (sm138)
زندگی بهش یاد میده چطوری با مادرش صحبت کنه... به من یاد داد (sm81)(sm172)
چند سالشه؟
اکبر امریکن هورور استروری رو دنبال نمیکنی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]