اما تو کوه درد باش....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اما تو کوه درد باش....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاره ی دیگه ای نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم میشه یه روز..بالاخره تموم میشهنقل قول:
من و محمد دیگه خطهای قرمز رفاقت رو رد کردیم ، وابستگی میون ما افتاده رابطه بیشتر از رفاقته به سمت برادری رفته که خیلی خیلیی خیلی کم پیش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما وقتی زنگ میزنیم برا هم کمتر از یک ساعت مکالمه طول نمیکشه اما از شما انتظار یه پیام فیس بوکی میره حداقل
افراددروغ گو حافظه ضعیفی دارن ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید شما که سرتون تو کار خودتونه یه بار هم به پیج من سر نزدید از کجا فرندای منو دیدین و میگی ۲۴ ساعته داره لاس میزنی ؟
درضمن بحثات ربطی نداره میگی با دخترا لاس میزنی منم جوابت رو دادم گفتم بر خلاف تو ، دختر و پسر برای من فرقی نمیکنه همون قدی که با یه دختر حرف بزنم با یه پسر هم حرف میزنم
گفتی منو از لیستت پاک کردی منم دلیلشو گفتم .. چون فهمیدم همچین ادمی هستی که بعدا بیای اینجوری بگی رو هوا فک کنی ذهن من مثل خودته منم انفرند کردم که بعدا که نبودم باز پشت سر من تو خفا بحث نشه
درمورد سرین هم باز هم میگم نه اعتراض بود نه توهین گفتم عقایدش درباره اسلام ، ازادی ، وحقوق بشر مثل تو هست قبول نداری برو ببین اگه برخلاف عقاید تو بود من حرفت رو قبول دارم
بیا بگو نبود ، من همینجا ازت عذر خواهی میکنم
امید(sm3) مزخرفترین حماقتمون(sm3) نداشته باشی راحت تری...لا اقل دو روز دیگه سرخورده نمیشینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین اجازه هست بهت فحش بدم ؟! (sm172)
من خیلی واضح گفتم خیلی مسائل اینجا بوده که یه اسلام اوردن با این شکلک (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من و ملی و امثال ما برخورده و میخوره ولی هیچی نمیگیم میذاریم خوش باشن
حالا من که نه توهینی کردم نه اعتراض
امید نباشه چی باشه بتی جان اینو نگم باید همین الان برم خودمو پرت کنم پایین از پل..پرت کنم ایا به نظرت؟نقل قول: