(sm81) قسمت اخر فک کنم هممون اینجوری شیم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) قسمت اخر فک کنم هممون اینجوری شیم (sm81)
هیچ جای داستان که گریه نداشت اونجوری که میگفتن قراره اشکمون دربیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمترین صحنه احساسی این فصل خداحافظی تیرون و جیمی بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون قسمت اول فصل یک با دیدن تیریون یک هیولا رو تصور کردیم.تقریبا هممون.تو اون محیط و اون تاریخ و اون جامعه.پنداشت اولیه و بدون شناخت نشان از یک هیولا بود.ولی بقول تیریون تنها کسی که اونو بچشم یک هیولا نمیدید جیمی بود.و حتی زنده موندنش هم بخاطر جیمی بود.
آره منم موافقم زیاد، صحنه خوبی بود..نقل قول:
نوشته اصلی توسط OXEYGEN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند به دنریس میگم بسوزونت ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دراکاریس(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاااااااااکنقل قول:
ایول ...نقل قول:
اون خلاصه قسمت اخر که میگه کجاس
(sm50)
خداییش خیلی مزخرف شده
(sm50)
فعلا که جایی ندیدم..(sm148)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اینا رو هم ببینین
واقعا این فصل ۸ رو خیلی عجله ایی ساختن بتاطر همینه که پر از ایراده
یکسال و خورده ایی وقت داشتن
باید ببینیم قسمت اخر رو چیکار میکنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
آقا یه سوتی از قسمت پنج فصل هشت: جان اسنو بعد اینکه دید ارتششون نزدیکه در اثر آتش اژدها و آتش وحشی نابود بشن، قبل اینکه فرمان عقب نشینی بده شمشیرشو غلاف میکنه و دوباره میخواد با کف دستش به دسته شمشیر بزنه تا شمشیر کامل غلاف شه ولی دستش به دسته شمشیر نمیخوره و دوباره میزنه(sm120)
(sm2)دو سال وقت و این همه سوتی
من موندم اینا با این همه تجهیزات یه بازبینی ساده نتونستن انجام بدن؟نقل قول:
هی میگن خرج رو دست شبکه HBO انداخته برید بمیرید بابا..(sm120)
الان یه پارت دیگه مونده ؟ قسمت بعدی قسمت اخره ؟
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا آخرین قسمتش پخش خواهد شد .
فردا قسمت آخر
یک درصد در نظر بگیرید جان اسنو بمیره(sm25)
(sm51)منم باهاش موافقم تیریون رو تخت اهنین میشینه نظر شما؟
1.اون لینکی که دادی نوشته بود که تیریون توسط دنریس اعدام میشه به علت خیانت..نقل قول:
2.و نوشته بود شورا تشکیل میشه و برن رو انتخاب میکنن.. (البته بعد از اینکه دنریس توسط جان کشته میشه)
فرض بر این بگیریم که اولی اشتباه باشه و دومی درست باشه نتیجه میشه این: اگه یادت باشه توی قسمت چهار یه مکالمه ای بین برن و تیریون بود که برن بهش گفت من کلا دیگه چیزی نمیخوام پس احتمالش هست به تیریون واگذارش کنه این نظر منه..
سانسا میشینهنقل قول:
اژدها میخورتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mf60232000 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانسا فقط حاکم شمال میشه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)خوب بود نرمال
سایت خوب با زیرنویس خوب معرفی کنید کیفیت ۴۸۰ خوبه
پرونده این سریال هم بسته شد
حالا خوب یا بد اما انتظارها بیشتر بود از این سریال
خوب بود راضی بودم (sm127)
پیروزی عقل و شعور(sm127)
جان اسنو هم خوب جایی رفت بهش بد نمیگذره
من از اینجا با زیرنویس میگیرم:نقل قول:
سرنوشت کارکترها رو هر طوری مینوشتن باز هم یه عده انتقاد میکردن و شاید خیلی ها.
ولی جدای از انتقاد نسبت به سرنوشت شخصیتهای داستان یک مورد خیلی عجیب برای من پیشگو شدن برن استارکه. در داستانش برن کسیه که گذشته و تاریخ رو بخوبی میدونه و خودش هم اذعان کرد که :من متعلق به گذشته ام.ولی نویسنده ها حتی به همونی که میگن هم پایبند نیستن.این همه راه رو برای چی اومدم؟؟؟ حرفیه که در جواب تیریون برای قبولی پادشاهی میزنه.یعنی میدونستم قراره من پادشاه بشم.خیلی چرت شد فیلمنامش.
برای جان اسنو کامنت چند جا گذاشته بودم قبلا که جان به شمال میره.تو حدسم این بود که میره شمال حقیقی.چون بقول ترموند جاش اونجا بود تو شخصیتش بود که ازاد باشه.رفت ولی باحال تر میشد خودش انتخاب میکرد که بره شمال و نه بالاجبار.