نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها!?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها!?؟!
این خودش آموزش بساز و بنداز و میده اینجا به اونا حالا به من میرسه بیبین شی میگه ..
مرتیکه فوکی ..
امروز تو خیابون داشتم راه میرفتم یهو خانوم منشی رو دیدم با دو تا از رفیقاش ! میخواستم برم بهش شماره بدم یهو دیدم یه مزدا 3 اومد هر 3تاشونو سوار کرد ! یه نگاه به دوربین کردم راه مو کشیدم اومدم خونه (sm2)(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فینچول بیا آموزش بنایی یاد بده بهش (sm2)
خیلی هم عالی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
Varte - Antalcidas
(sm118)(sm118)
همتونو میفوکم ..
من 1700 میگیرم گیگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]