بابا بیخیال مگه چیکار کردم ناراحت شدی؟ تروره شخصیت که نکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسووردشو بدم بهت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا بیخیال مگه چیکار کردم ناراحت شدی؟ تروره شخصیت که نکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسووردشو بدم بهت؟
(sm169)
نمیفهمی این اسمی نی که هر کسی بتونه بذاره رو خودش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان داره.امیر میدونه بهش گفتم کلی یوزر ساختم پسووردشون یادم رفت میخوواستم یه عکسیو ببینم اومدم یوزر بسازم چیزی یادم نمیومد گفتم بزار همینو بزارم اگه قبول کرد عکسو میبینم و اینم پسش یادم میره ولی لامصب پسش اصلا یادم نرفت و پست دادم باهاش(sm2)نقل قول:
- (sm50)
(sm169)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به خطر تو باز سروکله ت پیدا شد خدا بگم چه کارت نکنه دیوث (sm2)
نقل قول:
این اسم مث شماره شناسنامه س مگه هرکر هرکیه دلش خواست بذاره ..
جان خودت عکس آواتارو عوض کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sinjool [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب الان شماره شناسنامتو دادم بهت(sm25)نقل قول: