تو راهه یونی راننده به من گفت جوون ..
ما همسن شما بودیم شیر و کره و سرشیر تازه میخوردیم نه روعن نباتی که الان هس ..
هر شب بودیم تو از این مجلس های رقص ..
میگه من با این سنم بیا یکی من تو رو مشت بزنم یکی تو منو بزن .. (sm2)
افسردگی کجا بود .. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو راهه یونی راننده به من گفت جوون ..
ما همسن شما بودیم شیر و کره و سرشیر تازه میخوردیم نه روعن نباتی که الان هس ..
هر شب بودیم تو از این مجلس های رقص ..
میگه من با این سنم بیا یکی من تو رو مشت بزنم یکی تو منو بزن .. (sm2)
افسردگی کجا بود .. (sm50)
اصلاح کردم ولی مث اینکه بازم اشتپ شد دوبار گفتم اینا منظورم فرق میکرد نوشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال گنده اومده تو ذهنم عربستان که همه جوره داعشو ساپورت میکنه چرا باز اومدن شیعیان عربستانو کشتن ! (sm54)
زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال و پری دارد با وسعت برگ،پرشی دارد اندازه ی عشق.زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه ی عادت از یاد من و تو برود.زندگی جذبه دستی است که می چیند.زندگی نوبر انجیر سیاه،در دهان گس تابستان است.زندگی،بعد درخت است به چشم حشره.زندگی تجربه شب پره در تاریکی است.زندگی حس غریبی است که یک مرغ مهاجر دارد.زندگی صوت قطاری ست که در خواب پلی می پیچد.زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست.خبر رفتن موشک به فضا،لمس تنهایی ماه،فکر بوییدن گل در کره ای دیگر.زندگی شستن یک بشقاب است.زندگی یافتن سکه دهشاهی در جوی خیابان است.زندگی مجذور آینه است.زندگی گل به توان ابدیت،زندگی ضرب زمین در ضربان دل ما،زندگی هندسه ساده و یکسان نفسهاست.سهراب سپهری
من از داداشم شنیدم میگفت : داعشو امریکا و عربستان ساپورت میکردش ولی حالا داعش انقده کلفت شده که دیگه کسی حریفش نمیشه و میتونه یه تنه با اونا مبارزه کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت دارم ظرف میشورم میگم زندگی شستن یک بشقاب است.(sm120)
(sm120)به امید اقا بگو عربستان داره همچنان کمک میکنه بعد از ترور جواب چیز دیگریستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید نیس که داداجم (sm120) ولی زیاد نریم تو قضیه چون خر تو خره . خودشونم نمیدونن چند چندن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ها راستی شوهر کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته (sm120)نقل قول: