من خیلی ادم پاکیم دعاهام همه میگیره ... کاری نکن از همین فاصله usbیتو بسوزونم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من خیلی ادم پاکیم دعاهام همه میگیره ... کاری نکن از همین فاصله usbیتو بسوزونم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایینه کیس که میشینی،سمت راسته پایین.همونجایی که ساتا ها هست.ولی فکر نکنم سرعته واقعی 3 بهت بده.نمیدونم دقیقانقل قول:
هنوز وصل نکردم جنتی!!!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا سوشا رو نخریدین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اونجا نیس این 14 تا سوراخ داره فکر کنم به مینم نخوره(sm50)
رف تو کونم(sm25)
والا منم دقیقا نمیدونم ولی مثه اینکه این لوله موله های اب بالای پارکینگ نشتی داشته زده خواره سقف پارکینگو پیوند دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکس میزاری ازش؟نقل قول:
تو ایران همه انتظار میکشن دیگه منم شامل حالشون میشم(sm169)نقل قول:
- (sm98)