دریا ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
دریا ... (sm81)
خایه مالی کردن سران نظام در تمامی شرایط الزامی است .
امشب انگار قرصها هم آلزایمر گرفته اند لعنتیا یادشون رفته که خواب آورن نه یاد آور
حتما پروفایله طرفو تو فیس دیده،عکسشو دیده تو 1 نگاه عاشق شده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقلا بهتر انتخاب میکردی اخه این اَبرو پاچه بزی چیه(sm30)
اواتاره خودمو میپسندی؟ محجبش کردم:)))
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر فقط به خاطر تو عوض کردم
والا...... من شخصیت های زیادی داشتم کدومشو بگم بشناسی؟ یه مدتی سینجول بودم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا اون عکس 99.9% قشنگیش به همون 2 تا بود(sm120)نقل قول:
اگه بنا به شیلترکردن باشه اخرین چیزی که توجه میکنن این اواتاراست
فکر کنم این موضوعی که شما میگید به یک عادت در کشور تبدیل شده که معتقدم بزرگترین ضربه های ممکن رو هم به ملت و هم به نظام زده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما همین بحث آقای کوچک زاده رو ببین.این لحن صحبت ایشون که میگه من از طرف اون( رهبر ) به شما میگم خائن، بزرگترین ضربه رو به خود رهبری میزنه.آخه من نمیدونم چرا یک عده کاسه ی داغتر از آش میشن.من هدفم
دفاع از تیم مذاکره کننده نیست و خیلی جاها هم انتقاد دارم بهشون،ولی این آقایون یا قانون اساسی رو قبول دارن یا نه،اگه ندارن که بحثش جدا هست،ولی اگه قبول دارن،طبق اصل 110 قانون اساسی حق انتخاب وزیر امور
خارجه بر عهده ی رهبریست و اصلا با توجه به این موضوع توهین به وزیر امور خارجه توهین به رهبریست...
یکی از توانایی های دین مبین عسلام رنگ عوض کردن استنقل قول: