ساز آیان رو امیر گذاشته
نمایش نسخه قابل چاپ
ساز آیان رو امیر گذاشته
اینارو هم اگه میتونید لطف کنید قرار بدبد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثر دوستان چندتا آلبوم میذارن، شرمنده شدیم ما، بیات ترک رو هم من میگیرم محمد جان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون عباس گرامی (sm10)
آلبوم بهر دل رو خریدم
دوستان اگه کسی از لیست 25 تایی آلبومی رو داره یا میخواد بخره اعلام کنه
و اگه موافقید همت کنیم آلبومای بیشتری بیاد وسط ؟
من حاضرم دو تای دیگه هم قبول کنم
یکی از آلبومهای جواد بطحائی را هم من میگیرم
عباس جان کجا گذاشته؟ من گشتم پیداش نکردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اشتباه کردم من، شرمنده، دوست عزیزمون که گفته میگیره گرفتش، خودشون میذارش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اگه "داستانی نه تازه - نگار بوبان" و "نوای تنبور - حیدر کاکی" رو دارید ممنون میشم اضافه کنید.