آقا هادی من جوکم عیبی یوخ
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا هادی من جوکم عیبی یوخ
بیا زمستون بریم خوب(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه همچین حسی دارن! لا مذهب انگار همین الان داره باهات حرف میزنه...واقعا از جامعه و عصر خودش خیلی جلو تر بوده...ما که جوجه ایم فعلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره این یه قلمُ دیگه فعلا نمیفهمم زیاد حالا بعد ها چی پیش بیاد نمیدونم (sm120)
خر گفتی یاد نوید افتادی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا ازین که تایید کردم حرفتو آقا ناراحت شده بابا بیخیال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خیلی جلو بود...چیزایی رو میدیده که اون موقع دیده نمیشدن ولی الان جلوی چشممونن زیاد هنر نمیکنیم که میفهمیمشون!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه میکنم اخر شب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در چه بابی هست حالا؟؟ (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی اقا ببخشید من اشتباه کردم ادامه بده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو این لحظه رو بام تهرانیمنقل قول:
بارون شروع میشه تو بیت پایانی