[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدير برنامههاي محمدرضا خلعتبري پس از توافق با عجمانيها اعلام کرد که بدون پرداخت جريمه اين توافق انجام شده است.
750هزار دلار رو چطوری پیچوند دیوث(sm120)
ــ کودکان اسرائیلی در حال امضا کردن بمب های طراحی شده توسط اسرائیل
اینا از دیوث جان ما هم دیوث ترن (sm120)
(sm50)
به نوشته روزنامه دیلیاستار، مهاجم تیم ملی اروگوئه در جام جهانی ۲۰۱۴ با گاز گرفتن جورجو کیهلینی مدافع ایتالیا باعث شد تا فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) رأی به محرومیت چهار ماهه او از حضور در میادین فوتبال بدهد. این کار سوارز بهانهای به دست سران بارسا داد که در قرارداد مالی خوبی که با این بازیکن ثبت کردند جریمهای در نظر بگیرند.
سوارز در صورتی که با پیراهن بارسا بازیکنی را گاز بگیرد سه میلیون از دستمزد سالانه او که ۱۰ میلیون پوند است، کسر خواهد شد! این جریمه شاید باعث شود که مهاجم جدید بارسا برای همیشه عادت بد گاز گرفتن را به دست فراموشی بسپارد.
مدیرعامل باشگاه سپاهان در نامهای به معاون رئیس جمهور خواستار ثبت شدن نام این باشگاه در فهرست آثار ملی و معنوی شد.(sm77)(sm2)
اما حسین اینا خیلی واسه جون سربازاشون ارزش قائلن ، یه سربازشون بمیره دیوانه میشن و بمباران میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فلسطینی ها هم کرم میریزن
وقتی با یه سگ کاری نداشته باشی ، اونم باهات کاری نداره
ولادیمیر پوتین » روز یکشنبه به هنگام ترک مسکو برای سفر به برزیل در جمع خبرنگاران افزود : روسیه در زمان میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ بهترین امکانات را در اختیار گردشگران و علاقمندان به شرکت در این رویداد جهانی قرار خواهد داد.
رییس جمهوری روسیه تصریح کرد: در زمان برگزاری جام جهانی ۲۰۱۸ شرکت کنندگان و تماشاگران نیازی به دریافت روادید ( ویزا ) برای ورود به خاک روسیه را ندارند.
به عنوان حیف کننده ترین اموال بیت المالنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون 2 سالی که اردشیر با سپاهان قهرمان شد ف به اندازه 4 سال خرج کردن
اگر حق باهاشونه چرا اینقد سانسور میکنن؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم گاییدی اردشیرُ(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق باهاشون نیست ، میترسن مهاجرت از اسرائیل زیاد بشهنقل قول:
** لوسیو (کاپیتان سابق برزیل)
من طرفدار تیم آلمان هستم. اول به خاطر اینکه دوستان واقعا خوبی در آنجا دارم و دوم چون فرزندان من واقعا تیم آلمان را دوست دارند. ما مدت ها در این کشور زندگی کردیم. فکر می کنم مسابقه خوبی خواهد بود ولی آلمان می برد. پیش بینی من ۳ بر یک به سود آلمان است.
** تیم کرول (دروازه بان هلند)
فقط امیدوارم بازی فینال انعکاس مسابقات فوق العاده و جذاب این دوره جام جهانی باشد و بهترین تیم قهرمان شود.
** جوی بارتون (هافبک سابق منچسترسیتی و انگلیس)
قبل از شروع جام جهانی طرفدار تیم آرژانتین بودم ولی سپس نظرم به سمت آلمان تغییر کرد. این تیم آماده ترین تیم جام جهانی بود و برد ۷ بر یک تاریخی آنها مقابل برزیل هم این را نشان داد. پیش بینی نتیجه فینال سخت است اما به نظر من آلمان ۲ بر صفر می برد.
** گری پلیر (یکی از بزرگترین گلف بازان تاریخ از آفریقای جنوبی)
همه ما می دانیم که آلمان باید ببرد. این تیم با نظم و قدرت یک فوتبال تهاجمی و دفاعی را به نمایش گذاشت. برای آنها بهترین ها را آرزو می کنم. با وجود این دوست دارم مسی و آرژانتین معادلات را بر هم بزنند و جام قهرمانی را با خود به خانه ببرند. برای همه آرزوی موفقیت می کنم.
** مایکل ووگان (کاپیتان سابق تیم کریکت انگلیس)
آلمان ۳ بر یک می برد. قدرت خط میانی این تیم و حضور مولر نتیجه را به نفع این تیم رقم خواهد زد. اگرچه مسی هم می تواند گل بزند.
** مایکل سیلوستره (مدافع سابق فرانسه)
مسابقه دشواری خواهد بود چون هر دو تیم تعادل خود بین حمله و دفاع را پیدا کرده اند. به نظر من نتیجه این بازی در ضربات ایستگاهی به سود آلمان تمام می شود.
** کنی فلوریان (بازیکن سابق آمریکا)
گزینه نخست من برای قهرمانی آرژانتین است ولی آلمان تا کنون بهتر کار کرده است. آرژانتین در نیمه نهایی دفاعی بازی کرد که نشانه خوبی است. از روی احساسم آرژانتین را انتخاب می کنم. مسی و مارادونا خدایان فوتبال آرژانتین هستند.
** بنیامین فال (بازیکن تیم راگبی فرانسه)
شاهد فینال فوق العاده ای به خصوص با توجه به قدرت هجومی دو تیم خواهیم بود. عاشق دوئل بین مسی و مولر هستیم ولی آلمان را قهرمان می دانم.
** سیدنی گوو (مهاجم سابق فرانسه)
آلمان می برد ولی فقط به خاطر مسی واقعا دوست دارم قهرمانی به آرژانتین برسد.
** کالوشا باوالیا (اسطوره فوتبال زامبیا و بهترین بازیکن سابق سال آفریقا)
آلمان در بازی با برزیل از ابتدا تا انتها تیم برتر میدان بود. فکر نمی کنم آرژانتین اجازه چنین کاری را به آنها بدهد. انتظار بازی سختی را دارم.
** ژولین بنتو (تنیس باز فرانسوی)
آلمان بخت نخست قهرمانی است ولی باید مراقب مسی باشد چون به تنهایی می تواند نتیجه بازی را عوض کند.
** روبرتو مارتینز (سرمربی اسپانیایی تیم اورتون)
در ابتدای مسابقات فکر می کردم که فینال بین دو تیم آلمان و آرژانتین باشد و آرژانتین در نهایت به قهرمانی برسد. چنین اتفاقی برای مسی خیلی مهم است ولی هر تیمی که یک بازی را در ضربات پنالتی می برد معمولا مسابقه بعدی را می بازد. بنابراین باید طرفدار آلمان بود. آمار هم به نفع آلمان است. ولی اگر بخواهم به پیش بینی قبلی ام پایبند باشم، باید دوباره آرژانتین را انتخاب کنم.
واقعیته دیگهنقل قول:
حالا اردشیر نه ، هر خر دیگه(sm120)
مایکل ووگان (کاپیتان سابق تیم کریکت انگلیس)
آلمان ۳ بر صفر می برد. قدرت خط میانی این تیم و حضور مولر نتیجه را به نفع این تیم رقم خواهد زد. اگرچه مسی هم می تواند گل بزند.
(sm120)
ارسنال سانچر رو با 24.5 ملیون پوند خریده (sm100)
مفت خریدن بخدا (sm30)
چرا دیماریا (sm77)
خوب خامس رو بگیرن یه فصل دیماریا هم بمونه اگه خامس جواب داد فصل بعد دیماریا رو رد کنن
چقدر این تیم رئال نمک نشناسه واقعا (sm25)
مفت خریدن خنده داره؟(sm98)انگار کروسُ خریدن 25 میلیون یورو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنچلوتی می خوادش ولی خود دیماریا نمیخواد بمونه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه افتاده با این و اون مذاکره میکنه(sm120)
اشگاه فرانسوی برای فروش جوان آینده دار خود، مبلغ 115 میلیون یورو درخواست کرده بود، ولی در حال حاضر این رقم به 85 میلیون یورو کاهش یافته است.
کروس یه سال دیگه از قرار دادش موندهنقل قول:
بازیکنی که 12 ماه دیگه قرار داد نداره بیشتر از این بخری کس خلی
فن پرسی با اون عملکردش تو سال اخرش چون سال اخرش بود 25 تا مجبور شدیم بدیم به منچستر (sm25)
کلا یه پا تجربم تو زمینه فروش بازیکن
سوالی داشتی در خدمتیم (sm70)
به نقل از Football-Espana، به گزارش مدافع کناری اتلتیکو می خواهد به چلسی بپیوندد و برای جدایی اش باشگاه را زیر فشار گذاشته است و به همین دلیل سیمئونه تصمیم گرفته او را به تمرینات تیم اصلی راه ندهد.
اتلتیکو خواهان امضاء قرارداد جدیدی با لوئیس شده است اما این بازیکن با آن مخالفت کرده است. اتلتیکو برای جایگزینی لوئیس گیلرمو سیکوئرا را جذب کرده است و به نظر می رسد در نهایت با جدایی او موافقت خواهند کرد. چلسی حاضر شده است رقم درخواستی اتلتیکو برای این بازیکن {22 میلیون یورو} را بپردازد و انتظار می رود در روزهای آینده انتقال او نهایی شود.
تو این بازار آشفته فرید موندراگون چند در میاد؟(sm120)نقل قول:
همون قضیه بازیکن سالاری تو رئالهنقل قول:
کلا هودارا و مسوئلان رئال به یه عده محدود بازیکنان توجه میکنن که این باعث دلخوری برخیاشون میشه
مث بابایی که بین بچه هاش فرق بزاره (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
(sm77) یا خدانقل قول:
چه خبره
1 پوند(sm120)نقل قول:
به یاد همون 1 پوند معروف سوارز (sm120)
طبیعیه...تو رمزی رُ به اندازه ی ژیرود دوس داری؟(sm120)نقل قول:
مثال خوبی نبود
هوادارای چلسی هازارد رُ به اندازه ی اسکار دوس دارن؟(sm120)
همه دارن میکنن تو پاچه ی همدیگه(sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسمی: هلیلهودزیچ سرمربی ترابوزان اسپور ترکیه شد(sm120)
2 سال پیش من ارزوم بود یکی بیاد جای رمزی ولی وقتی رمزی فصل قبل عالی بوده مث دیماریا فصل قبل چه دلیلی داره برم دنبال بازیکن واسه اون پست و دیماریا رو فرت به فرت به این باشگاه و اون باشگاه پیشنهاد بدم (sm120)نقل قول:
و به یه مصاحبه به بچه کلا دسته و پامو گم کنم (sm120)
کلا بنازم به باشگاه های ایتالیایینقل قول:
با اختلاف بز خر ترین باشگاه های دنیا
رم اورا رو 1.2 ملیون یورو خریده یا میخواد بخره (sm120)
کاکا و توز فصل قبل که دیگه اخرش بود (sm120)
ظاهرا بارسا تو قرداد سوارز بندی رو به نام گاز گرفتن گنجونده،که در صورت انجام هر گاز 3 میلیون یورو از مبلغ قردادش کم میشه(sm30)
این فرق میکنه...نقل قول:
اولا که رمزی نمیخواد بره ...دیماریا خودش دوس داره بره
دوما که هیچکس دوس نداره دیماریا بره....باشگاه به دلیل عدم تمایل بازیکن میخواد ولش کنه بره(sm120)
ولی وقتی یه بازیکن امتحان پس نداده 75 میلیون یورو آب میخوره بازیکن امتحان پس داده 60 تا خیلی کمه(sm120)
اونا هم دیگه سطح لیگشون ریده خدایینقل قول:
موراتا 22 تا خوب فروختیم با بند بازگشت(sm120)
مطمئنی دیماریا خودش دوس داره بره ؟ !نقل قول:
مشکل اینجاست که همه باشگاه ها میخوان بکنن تو پاچه رئال (sm120)