عزاداریه الان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزاداریه الان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو منظورم یه تن ماهی دیگس (sm2)
مامانم میگفت عشق مثل اتوبوس می مونه ،
وقتی یکیش رفت منتظر بعدی باش . . ." A Single Man "
ممر کجایی یه سوال فنی دارم(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم به تو از تن ماهی گرفتی؟؟ (sm51) (sm59)
نه از مغازه گرفتم (sm2) 4800 پولشو دادم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر،خودتو لو دادی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما یه تن بیشتر نداریم اونم تن ماهیه(sm2)
قابل توجه دوستان و اشنایان،جنازه آن مرحوم مغفور فردا ساعت 9 صبح از درب همین تاپیک تشییع میگردد.حضوره شما باعث تسلی خاطر بازماندگان آن شادروان میگردد
با تشکر از کنسرو لوبیا چیتی با قارچ،کنسرو قورمه سبزی و دیگر آشنایان گرامی
حالا من پیاز داغشو زیاد کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودت این کاربر جدید رو از یوزرم حذف کن بزن فعال (sm59) (sm51)نقل قول:
کدوم جنازه ؟ همشو میخوام بخورم باید قوطیشو تشیع کنید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]