اون که اره یه زمانی با 45 یا 50 دان میکردم یادش بخیر ک.یون کامپیوتر پاره میشد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون که اره یه زمانی با 45 یا 50 دان میکردم یادش بخیر ک.یون کامپیوتر پاره میشد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به عنوان یک شهروند ایرانی خواهان روابط بسیار صمیمانه و مستحکم با کرواسی هستم. لطفا در اسرع وقت ترتیب اثر داده شود. متشکرمنقل قول:
کامنتو(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
ای کوفتت بشه دیوث (sm81)(sm2) من باسرعت 120 دانلود میکنم ماهی هم 47 تومن میدم مثلا نامحدوده (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات اینجارو هم بدون کریو برام بازی نمیکنه (sm3)
Sting - shape of my heart (sm178)
یعنی باز نمیکنه (sm3)
از کجا نت گرفتی ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عاشقتم رفیق ������
- (sm127)(sm127)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شهریار اضافه شده به البوم؟
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خير
3 Doors Down (sm213)
# زرتشتنقل قول:
# اهورا مزدا
چه ربطی به اسلام داره آخه ؟ (sm142) یه دیوانه رفته همچین کامنتی گذاشته چه ربطی داره ؟ نه بگو ! باید بگی
جهالت اینا چه ربطی به اسلام داره ؟!