کسی ازشون نخواسته بود بیان ، میتونستن نیان - این مسخره بازیا فقط تو ایران اتفاق میوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی ازشون نخواسته بود بیان ، میتونستن نیان - این مسخره بازیا فقط تو ایران اتفاق میوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی واقعا جالبه من طرز تفکرم مثله هم بوده تو 2 جا.اول کاور جلویی بعد کاور پشتی با جزئیات دست اندرکاران(sm59)
جدا مسخره تشریف داره کجای دنیا هوادارای یه تیم میرن از تیم حریفشون طرفداری کنن من الان خودم شخصا به عنوان یه منچستری و استقلالی متنفرم از اینکه پرسپولیس یا لیورپول یا سیتی تو هر مدل بازی برنده باشن
اشکال نداره هفته دیگه کــونتون میذاریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تو بازی صحبت میکنیم (sm2)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)پرسپولیسی هستم ولی بیشتر ترجیح میدم ژاوی ضایع شه
ژاوی بیاد اینو بخوره.درسته بارسایی هستم ولی کــون لقه پول پرستش.اگه بازیکن بود تیمش دوم نبود
میلاد خوانندتونم که داره میره استادیوم.تتل(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)