الگو ؟من همیشه درس عبرت بودم الان شدم الگو ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الگو ؟من همیشه درس عبرت بودم الان شدم الگو ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم ی چند صد تایی پست پاک شد(sm2)
اهان.. اینقدر نخور .. چی میشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دیگه نمیومدی کش بدی(sm120) الانم خفه رو بحث فوتبالی کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خواهرم 4 سال بابلسر دانشجو بود . خودمم چند بار اومدم اونجا ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم منصوریان گرم(sm120)
بحث فوتبالی با توقزمیت بکنم ؟(sm120)یه امین هم ته مونده بود که شما پروندینش (sm120)نقل قول:
امیر بدبخت یه جارو گرفته دستش پشت سر بچه ها جارو میزنه(sm120)
متد مدیریت قبلی بهتر بود از یه دم بن میکرد(sm120)
دیوونه ترشی که لاغر میکنه هه هه (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)سارانقل قول: