کاری نداره بابا بش بگو بیاد اینجا بچه های دیگه هم از حضور خطر فیض ببرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاری نداره بابا بش بگو بیاد اینجا بچه های دیگه هم از حضور خطر فیض ببرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی حصوصیت به خودت ربط داره واسه چی علنی می کنی آخه (sm3)
اینو نمی دونم راست و دروغشو ولی اکثر شاعرا زندگی خصوصی شون اینجوریه و مشکل داره
خدا به خیر کنه الان صداش میکنم . اخرش امیر یه چی بمون میگه ها حالا این خط اینم نشون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه ابن ملجم که نیست نترس بابا اون چی کار داره (sm2)فقط کسی فحش نده (sm111)نقل قول:
بش گفتم . پس اول خودم شروع میکنم تا خطر بیاد (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر خاک
فعلا که خبری ازش نی فقط روحش تو تاپیک یه سوال سو پیشینه ای هس(sm2)
(sm2)به گزارش عصرایران به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، براساس گزارش منتشر شده از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد حدود 30 هزار جنگجوی خارجی در داعش فعالیت می کنند. این افراد از 100 کشور جهان از جمله کشورهای به دور از فعالیت های گروه های تروریستی مانند شیلی، فنلاند و جزایر مالدیو هستند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم ختم تن ماهی در روز پنج شنبه در فروم اعلام خواهد شد ... (sm81)
با تشکر از بانی مجلس کنسرو لوبیا (sm2)
باو یه گروه هستن خیلیم زیادن پدسگا .. از وختی فهمیدم میترسم ریش بذارم بگیرنم ببندنم به چوب با ارپی جی کیونم بذارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]