آرژانتینی ها احتمالا تو وقت اضافه کم بیارن (sm55)
نمایش نسخه قابل چاپ
آرژانتینی ها احتمالا تو وقت اضافه کم بیارن (sm55)
فقط یکی به من بگه لاوتزی رُ چرا برد بیرون؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی خیلی خوبه ولی تنهاست ، میفهمی ؟ تنها (sm25)
سا به یا گند زد با تعویضاش
لاوتزی اماده رو برد بیرون بدترین اگوئرو تاریخ رو اورد تو (sm25)
هیگی بیرون پالاسیو تو (sm25)
من بعد یه ربع از نیمه دوم هنوز اینحوری بودم (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنالتی (sm30)
چرا بهترین بازیکن نیمه اول رو کشید بیرون؟؟(sm54)
دیماریا مصدوم از این اگوئرو خیلی بهتره (sm120)
آگرو اگر هتریک هم بکنه چیزی از بی شعوری سابیا کم نمیشه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آرژانتین تیم خیلی عجیبیه ، هم عالیه هم ریده ، معلوم نیست کدومشه (sm70)
پنالتی بوده(sm77)
بیشتر خرشانسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اول توپُ زد ولی خطای هیگواینُ چرا گرفت؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویر اومد توپو بزنه باو این حرفا چیه (sm120)
کروس از بدای بازی بود(sm120)نقل قول:
اوت بود (sm120)هم داور هم توپ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین هم کروس هم هوملز که ازش تعریف کردی امشب پریودن (sm120)
حالا اگه نویر همین صحنه رو رونالدو اجرا میکرد، خودتو جر میدادی که داور واسه پرتغال پنالتی نگرفته(sm120)نقل قول:
دو تا موقعیت خوب رو رید توش (sm120)نقل قول:
شما جا موندنش از مسی رُ میگی هیچ مدافعی نمیتونه وقتی جا موند برسه نمونش راموس و روبن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره --- خوب بازی می کرد --- حداقل بهتر از این پسره بازی می کرد --- البته نفسش کمه --- همیشه زود می بره و خسته می شه ---نقل قول:
اوزیل خیلی خوبه هی میگن ریده(sm120)نقل قول:
باو من ادم منطقی ای هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن واسه من فرقی نداره کی میبره چه ژرمن ها ببرن چه المان (sm120)
توی دو تا صحنه بد دریبل خورد... تو اون صحنه هم دوبار دریبل خورد جا موندنقل قول:
من از کسی تعریف میکنم ب خاک سیاه میشینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
احمد مومن زاده از پالاسیو بهتره(sm120)
کی یوزر ما رو عوض کرده (sm25)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط o m i d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
کدوم امیدی؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط o m i d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر خودت چیه ؟نقل قول:
یه نقطه ایور یه نقطه اور؟(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پالاسیو (sm59)
یاد رئال-اتلتیکو افتادم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به سا به یا (sm3)نقل قول:
بی مهاجمی خیلی بده خیلیییییییی (sm74)
لاوتزی رو واسه چی تعویض کرد آخه ؟ (sm59)نقل قول:
هر کی تو بانک پارسیان حساب داره بره ببنده ---
خاک تو بانک پارسیان --- (sm89)
به حرفای من ایمان بیاورید (sm59)نقل قول:
اگر تعویض نمیکرد که میشد هیدینگ(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]