برای دختر پشت کنکوری نسبت به پسر سخت ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگترین اشتباه پسر اینکه پشت کنکور وایسه
نمایش نسخه قابل چاپ
برای دختر پشت کنکوری نسبت به پسر سخت ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگترین اشتباه پسر اینکه پشت کنکور وایسه
باشه(sm2)نقل قول:
من دیپلمم رو با بدبختی و مشقت فراوان گرفتم ، اصلا نمیتونم درک کنم کسایی که میگن داریم واسه کنکور آماده میشیم رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نمیتونم خودمو درک کنم (sm120)
منم واسه کنکور نمیخوندم (sm128) رتبه ام اومد شدم 2 هزار (sm77)نقل قول:
بعد دیدم رتبه خوبه رفتم دانشگاه
پدرم هنوز که هنوز رتبه منو باور نداره (sm120)
پس در حال حاضر به روانشناس بیشتر از بیولوژیست نیازمندی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محیط درسی که من توش بودم بیشتر شبیه به محیط باغ وحش بود و کلا همه از دم معتاد بودیم تو دبیرستان ، همه ی فکرمون هم این بود که امروز کجا خودمونو بندازیم و بساط کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دبیرستانیکه من بودم فقط دانش آموز شلوغ کار + درس خوان داست و هیچکسی اهل دود نبودنقل قول:
(sm2)نقل قول:
چ خوب رشته ات چیستنقل قول: