دیشب گوشیه 1160 تومن بود تا خاستم بگیرم تخفیفش برداشته شد رفت رو 1500
(sm2)بعد امروز رفتم دیدم تازه شده 1150 خوبه 10 هزارم ارزان تر
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب گوشیه 1160 تومن بود تا خاستم بگیرم تخفیفش برداشته شد رفت رو 1500
(sm2)بعد امروز رفتم دیدم تازه شده 1150 خوبه 10 هزارم ارزان تر
(sm50)
(sm172)
(sm70)
ناتالی پورتمن شعر فروغ فرخزاد را استوری کرد
ناتالی پورتمن در استوری اینستاگرام خود تصویری از شعر «به آفتاب سلامی دوباره خواهم داد» «فروغ فرخزاد» را منتشر کرد.این بازیگر هالیوودی اخیراً مواضع ضداسرائیلی خود را بیان کرده بود. ناتالی پورتمن که دیدگاههای سیاسی روشنی داشته و از منتقدان بنیامین نتانیاهو است در سال ۲۰۱۵ گفته بود: «بسیار ناراحت و ناامیدم که دوباره او برای نخست وزیری انتخاب شده است. نظرهای نژادپرستانه او وحشتناک است.» همینطور نماینده پورتمن درباره عدم حضور او در جشنی سینمایی در اسرائیل گفته بود که: «اتفاقات اخیر در اسرائیل به شدت وی را آزرده خاطر کرده است و خانم پورتمن نمیتوانند با آرامش خاطر در مراسمهای برگزار شده در اسرائیل شرکت کنند.»
ای جان شما فقط تصمیم بگیر بانو ..
و من فرو رفتم...(sm50)
(sm2)دهن سرویسانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر پایان بی آغاز کیه
ولی آهنگشو دوست دارم با صندلی انتظار
فیسبوک ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون حساب جعلی را در مدت ۶ ماه حذف کرد
فیسبوک اعلام کرد که از ماه آوریل (فروردین) تا سپتامبر (شهریور)، ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون حساب جعلی را حذف کرده است. این در حالی است که در دوره شش ماهه قبلی تعداد ۳ میلیارد حساب را حذف کرده بود.
فوکم روت .. (sm3)
یه روز خوب میاد... (sm50)
(sm50)
گلر عراق شاهکاره (sm120)
حسن خوب کار زده .. (sm50)
گلر مام شاهکارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل بازیکنا نیمه دوم یکی بعد از دیگری شاهکار کردن (sm120) داورم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... (sm172)
سینا پارسیان ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامله کردی ...
آلبوم جدید حضرت استاد رضا یزدانی ... (sm81)(sm118)
Coming Soon ... (sm59)
... (sm127)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شجریان و قربانی چطور بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده معمولی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توقع یه آلبوم خیلی خیلی قوی تر داشتم ازشون که کلا هیچ هیچ هیچ ...
(sm74)بنزین(sm1)
کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترگل خلیقی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکدوم از اهنگا خیلی شاخ نبود؟نقل قول:
یه دونه من خوشم اومد ..
دیوث بهت گفتم بگو این وینتر سوناتا.... به اجوشی من میرسه یا نه؟
چس کنتو زدی به برق(sm2)
ها کوژا گفتی ندیدم ..
ابله این 2 تایی که گفتی جزو 4تا سریال لیست منه ..
06 Be Tamashaye Negahatنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
01 Afsaneye Chashmhayat
این دوتا قابل تحمل تر بودن از بقیه ...
2 تا دیگه:
Friends
Stranger Things
خره نقل قول گرفتم ازت ... 3.4 روز پیش(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
فرندزو که دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم بازیگراش بچه مچن کلا پوستر سریالو دیدم حال نکردم(sm120)
ویچر هنوز فصل اولش نیومده واسه فصل دوم تمدید شد ...
برو گی بجو پس ..
فصل اولشو بیبین ..