حالا بگو ببینم چه خوردی ؟ (sm2) ببینم گیر ما فقیر بدبخت بیچاره ها میفته یا نه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا بگو ببینم چه خوردی ؟ (sm2) ببینم گیر ما فقیر بدبخت بیچاره ها میفته یا نه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بگم ؟ اون قبلیه عریض نبود گذاشته بود رو صفحه دستکتاب کشیده شده بود اما این خیلی خوب شدهنقل قول:
HD شد (sm10)
(sm176)نقل قول:
میدونم قشنگن... خیلیاشونم سیو کردم... ولی من یه تیکه شعر میخوام که هیچ تکست گرافی ای ازش نیست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خودت درست کن یا بده اون سایت برات درست کنهنقل قول:
بگو عزیزم چه شعری ؟نقل قول:
برمیگردم خواهرم را ببویم ... (sm181)
آره به تعداد پیکسلش دقت بیشتری کردم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم تر اینکه طول مصرع ها رو هم اندازه کردم قشنگ تر شد (sm132)
درست میکنن؟نقل قول:
همون که دیشب زدم... ولی یه چیز گرافیکی قشنگ مخوام (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جسم مرا بگیر و در خود مچاله کن... خواهدچکید از بدنم چشم های تو (sm74)
خرابم نکن نوید من خودم به اندازه کافی زخم دارم (sm50)
آره بابا برو تو سایت فک کنم باید ایمیل بدی مگه میخواد چی کار کنه کار 3 سوته (sm120)نقل قول:
فدای زخمات (sm134) چیزی نگفتم که (sm59)نقل قول:
غزل ، غزلبانو ... (sm118)
(sm88)نقل قول:
کار 3سوتِ نمیخوام یه طرح درست و حسابی میخوام (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ریدین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده ای ؟ گشنه مه (sm2) (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز چرا انقدر خلوت بود؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm89)
امروز جمعه بود دیگه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
قربون خودتو شکلکت برم با هم اینو از کجا پیداش کردی چقدر باحاله (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چهره طبیعت افسونکار
بر بسته ام دو چشم پر از غم را
تا ننگرد نگاه تب آلودم
این جلوه های حسرت و ماتم را
پاییز ای مسافر خاک آلوده
در دامنت چه چیز نهان
داری
جز برگهای مرده و خشکیده
دیگر چه ثروتی به جهان داری
جز غم چه میدهد به دل شاعر
سنگین غروب تیره و خاموشت ؟
جز سردی و ملال چه میبخشد
بر جان دردمند من آغوشت ؟
در دامن سکوت غم افزایت
اندوه خفته می دهد آزارم
آن آرزوی گمشده می رقصد
در پرده های مبهم
پندارم
پاییز ای سرود خیال انگیز
پاییز ای ترانه محنت بار
پاییز ای تبسم افسرده
بر چهره طبیعت افسونکار (sm27)
خیلی عالیه دستت درد نکنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm10)نقل قول:
بیا اینجا نرو مجمع (sm25)
(sm27)
چرا ؟ چی شده مگه ؟ اینجا که هستم یعنی اصلشم مال اینجامنقل قول:
زود رفتی گُلم (sm50)ببین ساعت چنده ؟ خوابم نمیاد (sm74)
خیلی بده تو این ساعت تا الانم خوابت سفت نشه (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میری اونجا باز حرفتون میشه با امیر... نمیتونی جنجال نیافرینی که (sm59)نقل قول:
(sm74) دوغ مینوشیدی خب (sm172)نقل قول:
خوابت سفت نشه؟ (sm120) اصطلاح جدید یاد گرفتم (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] حالت خوبه مینا جان؟ سرماخوردگیت بهتر شد؟ (sm127)(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm172)(sm127)
حالا بزار بفهمه ضرر آنچنانی دادیم اونوقت قیافش دیدنیه (sm120)نقل قول:
(sm2) حالا یه دفه میخواستی ما رو کاور کنی ها (sm120)
نه دیگه هیچکی جواب نقلمو نمیده ، منم دیگه نمیتونم تحمل کنم و خودمو بیشتر از این کوچیک کنم ! خواستم یوزرم دیلیت بشه و رفتم ولی این یارو احسان صالحی با یوزر من اومد اراجیف گفت مجبور شدم بیام ! دیگه اینجا لطف و صفای قبل رو نداره ! اما خوب چیکار کنم صبحا بعضی اوقات خلوته و حوصلم سر میره ! یه جورایی باید این عادت رو ترک کنم
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺻﺒﺢ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺩﮐﻤﻪﯼ ﭘﯿﺮﻫﻨﻤﻮ ﺑﺒﻨﺪﻡ، ﺩﮐﻤﻪﺵ ﺍﻓﺘﺎﺩ!
ﺍﻭﻣﺪﻡ ﮐﯿﻔﻢ ﺭﻭ ﺑﺮﺩﺍﺭﻡ، ﺩﺳﺘﻪﺵ ﺩﺭﺍﻭﻣﺪ!
ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻕ ﺭﻭ ﺑﺒﻨﺪﻡ، ﺩﺳﺘﮕﯿﺮﻩﯼ ﺩﺭ ﺍﺯ ﺟﺎ ﮐﻨﺪﻩ ﺷﺪ ﺍﻓﺘﺎﺩ!!
ﯾﻌﻨﯽ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻣﯽﺧﻮﺍﻡ ﺑﺸﺎﺷﻢ، ﻣﯽﺗﺮﺳﻢ
چند وقتیه یه سوال خیلی ذهنمو درگیر کرده...؟!
.
.
.
.
.
زورو از اون فاصله می پرید رو اسبش تخماش نمیترکید...؟!
ﺁﻫﺎﯼ ﺗﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺍﯾﻦ متنو ﻣﯿﺨﻮﻧﯽ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺁﺭﻩ
ﺑﺎ ﺧﻮﺩِﺗَﻢ ...
ﺍﺯ ﺧُﺪﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ
ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﻭ ﻗﺸﻨﮕِﺖ ﺑِﺮﺳﯽ .
ﯾﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ
زنه به شوهرش میگه:
از حاج رحمان یاد بگیر، از بس زنشو دوست داره؛ بعد از فوت زنش مسجد ساخت به نام زنش...������������
شوهره میگه:
عزیزم منم زمینشو خریدم، آمادهست؛ منتها تاخیر از خودته!!!
/ برادرزادم دیروز سه دقیقه گریه کرد واسش تبلت خریدن !
.
.
.
.
.
منم بچه بودم یادمه ۳ماه گریه کردم واسم یه شمشیر پلاستیکی خریدن،
آخرشم با همون منو میزدن
امروز یه دختره خیلی با آرایش
و تيتیش و پر ادعا تو تاکسی
به دوستش میگفت:
پراید دیگه چی بود که
پیکان وانتش رو هم درست کردن......!!!
راننده غش کرد من فرمون ماشينو ازش گرفتم
امروز به یه پیرزنه کمک کردم بعد اینکه تموم شد گفت ایشالاه بری تایلند
دمش گرم خیلی خیلی متمدن بود
هيتلر: من در جنگ هايي که کردم جان 300 هزار نفر را گرفتم.
ناپلون: من در خلال جنگ هايم سر 50 هزار نفر را جدا کردم.
ژوليوس سزار: من جسم ۷۰ هزار از اسيرانم را سوزاندم.
کالي گولا: من ۲۰۰ هزار نفر را کشتم و دستانشان را قطع کردم.
مدير عامل سايپا: جمع كنين بابا...!!
دوست دارم آنچنان ببوسمت که بگویی: دیوانه
بعد محکمتر ببوسمت بگویی: روانی
آنگاه آغوشت را تیمارستانی کنم برای تمامی جنونم....
خلاصه
حقیقتش میخوام بکنمت!!!
راه داره یا بازم کسشر بگم??!!!������