آیا میدانید از همان تیم چند بازیکن در تیم منتخب جام حضور دارند؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا میدانید از همان تیم چند بازیکن در تیم منتخب جام حضور دارند؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندیدم عادل جانبدارانه از کسی صحبت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیمش لیورپولم که چند سالی بود مدعی نبود پس نمیتونسته جانب اونم گرفته باشه
مزدکم اگه طرفداری میکنه هیچ وقت به طرز چندش آوری تیم رقیبو تخریب نمیکنه (sm50)
شبکه اچ دی کل مراسم رو نشون داد (sm77)
ایا میدانید انتخاب های تیم کارشناسی جام توهین به شعور بینندگان است؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون به نفع خودتون طرفداری می کنن براتون چندش آور نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم همین حسُ نسبت به عادل و مزدک و جواد و احمدی و میثاقی و ... داریم(sm50)
پیمان یوسفی ! با اختلاف گه ترین گزارشگر فوتبال
رضا چون تو ندیدی ولی من دیدم.....دیدم وقتی یه طرف لیورپول باشه چطور طرفشو میگیره! تو گزارشی که باید بی طرف باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من عادل رو از همه بیشتر قبول دارم تو گزارشگرا...انصافا رو اعصاب نمیره بر خلاق سیانکی و مزدک و یوسفی!
لنگیا قهرمانی المان رو به خاطر حضور چند ماهه علی کریمی تراختوری تو بایرن مونیخ به ویترین افتخاراتشون اضافه نکنن صلوات(sm2)
تا حالا دیدی یه رئالی واسه بارسایی ها ارزوی موفقیت کنه ؟اونم تو یو سی ال ؟نقل قول:
ولی کسی که ادعاش میشه لیورپولیه نمیاد بگه دوست دارم منچستر،رئال رو ببره
عادل بیش از حدجانبدارانه عمل میکنه نمونش تو همین قضیه کیروش
رئال قهرمان میشه به امید آرزوی جام های بیشتر برای بارسلونا(sm50)
عادل با اختلاف از بقیه بهتره ولی مثل اکثر این المانیا که یه رگشون واسه یه کشور دیگست اینم یه رگش واسه بارساست
گفتم چون لیورپول چند سالی مدعی نبوده خیلی نمیشد حسش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیانکی و جاودانی تابلو رئالین اون دو سه تا تابلو بارسایی
اما بارسایی بیشتر میان تعریف میکنن از بارسا و مسی و بیشتر اینجوری جانب میگیرن
اما جاودانی خیلی اوقات میاد به بارسا تیکه میندازه ومسخره میکنه
مثلا 2-3 شب پیش که برزیل 7 تا خورد میثاقی گفت کلی حرف برا برزیلیا در آوردن مثل فلان و بهمان و سون آپ و ...
این برگشت گفت سون آپ لقب بارساس
آخه یه مجری تلویزیون که نباید بیننده ها رو اینجوری تحریک کنه(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه تو 120 دقیقه برنامه فوتبالی 120 بار بگن رونالدوی اورجینال تحریک نیست؟(sm50)نقل قول:
خو تو گفتی جاودانی (sm19)نقل قول:
من میگم (sm3)
مشکلی نیست پس (sm120)
بازی بارسا ..اتلتیکو ..که بارسا حذف شد تو شبکه ورزش پخش شد نزدیک بوددیگه آخر بازی گریه کنهنقل قول:
چی کار کنن اسمش یکیه دیگه (sm120)نقل قول:
اگر بخوای حساب کنی همشون غیر حرفه این!نقل قول:
این که سلیقه و کشش یه گزارشگر یا مجری به یه سمت باشه طبیعیه اما این که در حین گزارش و اجرا مدام بره رو اعصاب بیننده نه!
من گفتم قبول دارم عادل از همشون بهتره خدایی ولی همونم یه وقتایی فکر میکنه فقط حرف خودش درسته و بقیه هیچ ... جانبداری تا چه حد؟؟؟
سبانکی گاه و بیگاه میپره به مورینیو ......سر بازی لیورپول گریش میگیره! اون وقت این ادم کارش درسته؟؟
مزدک و یوسفی سر بازی که ربطی به بارسا نداره براش ارزوی موفقیت میکنن اینا کارشون درسته؟؟؟
جاودانیر هم من تایید نمیکنم اره بعضی حرفاش قشنگ نیست اما حرف امشبش مشکلی نداشت عین واقعیت بود
تاییدنقل قول:
دسترسی به فیس ندارم حسین از بارسایی های اویزون به ارژانتین بهم بگو (sm120)
بلاخره نسل طلایی طلایی شد (sm137)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)کروس رو زودتر نهایی کنن مردیم از بی خریدی
حقشون بود خدایی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این قدری که طرفدارای المان رو اعصابن خود تیمش نیست......یه جورایی مثل بارسایی ها میمونن (sm120)
آره عادلم گاهی فقط حرف خودشو قبول دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما بین یه جمعیت غیر حرفه ای و پراشتباه از بقیشون بهتره !
خیلی زجر آور بود این آرژانتین منزجر کننده قهرمان بشه
در روزی که المان هم هیچ کدوم روز خوبی نداشتن بلاخره عدالت رو تو فوتبال دیدیم
(sm98)
(sm25)مسی طفلک
صدرصدنقل قول:
اگه تیمی بجز المان تو این جام قهرمان میشد بزرگترین ظلم به فوتبال بود
منظورت از هوداری المان کیه ؟ چی میگن؟
البته تمام دنیا همه گزارشگرا تمایلشونُ نشون میدن اینجا حساسیت داره(sm50)
آلمان به ایتالیا رسید (sm50)
حرفمون یکیه (sm10)نقل قول:
حالا اینا به کنار قبول داری جاودانی امشب حرف دل خیلیا رو زد؟؟؟ خیلی از ارژانتینی ها؟؟
طفلک مسی (sm50)خیلی دلم سوخت که جای پالاسیو توز باهاش نبود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیه دیدن بازیای آرژانتین برای ما چلسی فنا اینه که میفهمیم شخمی تر از تورس هم فوروارد هست تو دنیا..(sm120)
پالاسیو عجب یابوییه واسه خودش.
فعلا پیداشون نیست(sm50)نقل قول:
اینا دوس دارن بدن مگه نه ؟
این جریان رحیانا و زن دروازه بان ارژانتین رو که میدونین
ببین این خواننده ... برای روحیه دادن به بازیکنای آرژانتین برای بردن و اینکه بیاد بکندش چیکار میکنه (sm25)
(sm120)دهنت سرویسنقل قول:
مربی هم مقصر بود هیگی تو زمین میموند چه عیبی داشت
هر چند هیگی هم نیمه اول تک به تک زد اوت (sm70)
کاپیتان آلبی سلسته دچار مشکل همیشگی اش شد
آی اسپورت- در اواسط دیدار امشب، لیونل مسی، کاپیتان آرژانتین بار دیگر دچار مشکل قدیمی و ناشناخته اش شده و در وسط زمین، دچار حالت تهوع شد. البته مثل همیشه مشکلی برای ادامه کار نداشت و تا پایان در زمین ماند اما نتوانست مانع از شکست 1-0 تیمش مقابل آلمان شود.
تونی کروس : به رئال مادرید می روم / جام جهانی برای ما عالی تمام شد
دوشنبه 23 تیر ساعت 03:12
رسما می گویم که به رئال می روم. بدین ترتیب دو رویای من تکمیل می شود
آی اسپورت - تونی کروس هافبک تیم ملی المان در پایان دیدار فینال جام جهانی که به قهرمانی آلمان انجامید در مصاحبه به شبکه ZDF اعلام کرد : تمام شد. جام جهانی به بهترین شکل ممکن برای ما به پایان رسید. الان رسما می گویم که به رئال می روم. بدین ترتیب دو رویای من تکمیل می شود. "
بدین ترتیب در هفته آینده کروس به عنوان بازیکن رئال ماردید رسما به هواداران این تیم معرفی خواهد شد. کروسبا قراردادی 5 ساله به ارزش 25 میلیون یورو به جمع کهکشانی ها می پیوندد