توی بز ویچر شه میدونی شیه وقتی بازیشو نکردی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توی بز ویچر شه میدونی شیه وقتی بازیشو نکردی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارکو گرفتم میخوام ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو گو میخوری هرشی من خوشم میاد اسکی میری ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون از استرنجر سنگین تره ولی خوبه ولی استرنجر فصل یک شاهکاره ..
(sm9)
کاش می شد سینجول رو مومیایی کرد ...
هرچی سریال میگیرم جدیدا یکی دو فصل میبینم پاکش میکنم از بس افت میکنه یا کلا حال نمیکنم باهاشون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
د من این های کستل دو فصل دیدم حال نکردم.... اوت لندر 1 فصل دیدم حال نکردم ( البته سریالای بدی نبودن اما کلا درام زیاد حال نمیکنم)
13 دلیل بد نبود ولی اینقدرم تعریف میکردن چیز خاصی نداشت(sm98)مستر روبوت هم که فصل به فصل گه تر شد(sm3)از فصل دو یا 3 بیخیالش شدم
وست ورد و اون میسیز مارولس میزل رو فعلا دارم ادامه میدم خوشم اومده(sm120)
این سریال ژدید see بود فک کنم شن تا تعریف کردن ..
13 دلیلم هم فقط فصل اولش ..
آقای رباط هم فصل 3 به بعد میگن خوب شده ..
این پسره جیسون موموآ بازی میکنه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فوک کیه نیمیشناسم ..
کسی اینجا پاگنده رو میشناسه
فیلماش خیلی قشنگ بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که با من هر چه کرد آن آشنا کرد ... (sm50)نقل قول:
عالیه ... (sm10)
الی با قیمت پایینتر این خوبه ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا گزینه دیگری هم هست ؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آلبوم از حسین صفا آیا ترانه هست
اشعار کلاسیک از شاعران کلاسیک ...
یعنی از منزوی کار نداره
به احتمال زیاد ، خیر ...
روزی که چاوشی آلبومی منتشر کنه که تمامی اشعارش سروده های حسین منزوی باشه ، اون روز روزی ست که حجت را بر موسیقی این خاک اسیر تمام می کند
از هر زاویه که نگاه می کنم ،
اصلا یه جور عجیبی به هم میان چاوشی و منزوی ،
ها گفتی(sm25)
یه لحظه تصور کن این شاهکار رو با صدای چاوشی بشنوی ...
ای فصل غیر منتظر داستان من
معشوق ناگهانی دور از گمان منای مطلع امید من ای چشم روشنت
زیبا ترین ستاره ی هفت آسمان من
آه ای همیشه گل که به سرخی در این خزان
گل کرده ای به باغچه ی بازوان من
در فترت ملال و سکوتی که داشتم
عشق تو طرفه حادثه ی ناگهان من
ای در فصول مرثیه و سوگ باز هم
شوقت نهاده قول و غزل بر زبان من
حس کردنی ست قصه ی عشقم نه گفتنی
ای قاصر از حکایت حسنت بیان من
با من بمان و سایه ی مهر از سرم مگیر
من زنده ام به مهر تو ای مهربان من
کی می رسد زمان عزیز یگانگی
تا من از آن تو شوم و تو از آن من ...
دمت گرم ولی ریدم دهن روحانی که رید به زندگیمون بی ناموس
میگذره این روزا از ما ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم از گلایه هامون
عادی میشن این حوادث ،
اگه سختن ، اگه آسون
آلبوم داریوش آذر یه اتفاق بی نظیر تشریف داره تو موسیقی این خاک خونی ...
این همه زیبایی کنار هم تکرار نشدنی ست ...
ولی کاش مثل قدیما با رضا فوادیان کار می کرد و آهاری
کسی آهنگ جدید از محسن داره به ما هم بده گوش کنیم
اینجا قرار گذاشتن ساعت 4 بریزن بیرون اعتراض کنن ...
سایت chavoshinews دیگه کار نمی کنه
چاوشی دیگه به درجه ای رسیده که فقط کار خودش رو قبول داره ...
کم کار شده البته جدا از کارهای لورفته
دیگه گذشته ازش که رو کاور آلبومش اسم پنجاه نفر باشه ...
خیلی دوست دارم اتاق منو بشنوم کسی داره
کم کار شدن نشانه ی پخته گی و وسواسی شدن است ...
آرزو می کنم در این روز که قرار است منجی عالم حشریت ظهور کنه ، سینجول از ریشه خشک بشه ...
البته هیچکس در هیچ خیابانی دیده نشده است برای اعتراض ...نقل قول: