گفتم شاید تکه کلام اصفهانی هارو بلدی دادایهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بوگو بینم بچه کوجای حجیه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم شاید تکه کلام اصفهانی هارو بلدی دادایهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بوگو بینم بچه کوجای حجیه (sm2)
آرمین عکسو بده بیاد هر جوری هست صبح شد (sm70)
همچین عکسشو خط خطی کرد انگار یکی از دالتوناس لوک خوش شانسم پیش(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باغ دریاچه
(sm50)
1 دقیقه بعد اونکه گفتم فرستادم دیگه ! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام کردم نه اینجا ... البته اینم زدی از دید من موردی نداره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دیدی یه ادیت دیگه زدم اونم بفرستم ببینی ... (sm120)
ارمین این خیلی خوب بود
اونم بفرست ببینم