اکیدا توصیه میکنم دل به دل،کولی،چونی بی من رو گوش کنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اکیدا توصیه میکنم دل به دل،کولی،چونی بی من رو گوش کنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیری دوبلور شی په؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم من و ساره هم بیایم ور دستت(sm120)نقل قول:
هرچي در كل مزخرف بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=HO33E!N;22583]به جرات میتونم بگم چند وقته جز برا تیم ملی هیچ آهنگی بیرون نیومده(sm120)
ما هنوز رو چارتار و همایون قلفیم(sm120)[/QU
نصف بيشترشونم چرت و پرته
ارجینالش چنده؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه ورزش این یارو اینانلو(محیط زیست ) تو برنامه جام جهانی چه غلطی می کنه؟(sm120)
من رسما آسفالت شدم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما سرانجامم هم ميدونم خوب نميشه(sm2)
[QUOTE=tandis_m;22598]به جرات میتونم بگم همش چرته (sm120)نقل قول:
ساره با کلاسه .کلاسش به ما ننه قمرا نمی خوره استاد(sm120)نقل قول:
از هفته ديگه تمرين ميكنم كنكور قبول نشدم شوفر تريلي شم(sm51)نقل قول: