(sm2)شرمنده ولی با ک شروع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)شرمنده ولی با ک شروع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش که این باشه ببین بچه هاش چی تشریف دارن (sm25)
همون لینکی که بت دادم همه چی روشنه اسم اصلیشم میزنی همینا میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نقل من دست میبری (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا این به من میگه .... (sm74) بهم نظر داره (sm155) باید بن بشه
(sm2)من که نه غلت بکنم منتهی اینجا رسول و میلاد خطرین گفته باشمنقل قول:
راستی تا یادم نرفته
روز جوان بر آحاد جوانان این مرز و بوم مبارک
(sm50)جوان ؟! (sm172)ههنقل قول:
زورشون به منه پیرمرد نمیرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبم نحیف و داغ
بر حسب اتفاق
ماسیده سمت راست
شلیک کن رفیق
محلت نمانده است
من خسته ام بجنب
سیگار من کجاست
شلیک کن رفیق
بعد از یکی دو پک
من حاضرم تو هم
لطفا به سمت راست
شلیک کن رفیق ... (sm88)
اشترم یه خبر هیجان انگیز
البوم شب پخش از ایتونز پخش میشه ! (sm120)