گفتما ... (sm120) یاغی تبار هنوز برام جالب بود گفتم ناصر ندیمی چطور اضافه شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتما ... (sm120) یاغی تبار هنوز برام جالب بود گفتم ناصر ندیمی چطور اضافه شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فوتبالی شد دیگه (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین رو که الی فراری داد (sm120) ولی امین میاد بچه که نیس (sm50) و من میرم غمگنانه و شاد ماتحت گشادو دل آزرده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم تو 24 ساعته آماده باشی کی میخوای بخوابی تا منم بخوابم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی گفت بیا کاریت ندارم دیگه ولی خب ضربه وارده گویا سنگین بوده(sm2)..امینم که بیاد نیاد باهاش قهرم..تو یادت باشه عصبانی شدی نرو یه قهوه بخور یه فیلم ببین برگرد(sm50)(sm120)نقل قول:
من صبحا نیستم اکثرا دیگه ... یا درس یا کلاس ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دردم میخوری بعدا درخواست دوستی رو فرستاد اگرم لطف کنی شمارمو بدم بت خیلی دیگه خوب میشه (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
It Follows 2014 (sm27)
خوب بود بگو منم بگیرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]