حالا هی اس بده رئال رید.رئال برد .رئال فلان شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت کجان ما کجاییم (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا هی اس بده رئال رید.رئال برد .رئال فلان شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت کجان ما کجاییم (sm25)
قیمت پایه؛ متری 12 و نیم میلیون تومان(sm2)
این مجتمع شامل 65 واحد مسکونی در 15 طبقه است که در طبقات اول تا پنجم واحدهای 350 الی 400 متری قرار گرفته اند.
خدایی صاحب این خونه ها اصن میدونن فوتبال چیه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینا یارانه هم ثبت نام کردن(sm30)
والا من صاحب این خونه بودم گو ه میخوردم بشینم فوتبال نگاه کنم (sm2)مگه بیکارم ؟(sm2)نقل قول:
طرف تو خونش سینما سه بعدی و استخر و سالن بیلیارد و کلی امکانات معنوی دیگره اونوفت بشینه بازی ایارامندی روببینه ؟(sm2)
خدایی من برم تو این خونه ها دیگه اصن نمیفهمم داره کجا زندگی میکنم(sm54)
یعنی الان بازیکنای فوتبال زپرتی لیگ ایران میتونن از اینا بخرن(sm2)
یا حرص 12 سال نرفتن به فینالو هر سال بخوره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن اینا حرص میخورن(sm54)
اصن اینا کسیو میشناسن(sm54)
پس بگو چرا ممد نوری با دریافت 600 میلیون بازم بدهی داشت یحتمل یکی از همینا خریده(sm2)
من برم تو این خونه ها گم میشم باید زنگ بزنم پلیس(sm2)نقل قول:
هاشم از اینا داشته باشه اونوقت ما ...(sm2)نقل قول:
(sm2)
هی روزگار
میلاد حرص نخور لاغر میشی(sm2)
مبارک صاحبش(sm18)
من برم ناهار(sm27)