داشتم ولی الان ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی رفیقام دارن.کاری داری بگو بگم بهشون؟
نمایش نسخه قابل چاپ
داشتم ولی الان ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی رفیقام دارن.کاری داری بگو بگم بهشون؟
ضعف کردم (sm81) این اگه گیرم بیفته با کله میرم توش (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی باور نکرد این آدم بی شکل
به غیر از عشق با چیزی موافق نیست
(sm50)
من باور کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلوم خلوت ترین پس کوچه بن بست
سرم سرکش ترین فواره میدون
یه فنجون قهوه تو غمگین ترین کافه
یه عابر تو خیابونا , یه سرگردون
(sm50)
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دنیا براش جذابیت داره
(sm50)
یعنی تو با این کرک میکنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرک فک کنم تا 2 ماه باشه ولی دیروز رفتم سافت 98 میگفتن با اسکایپ میشه خیلی راحت ویندوز رو قانونی کرد تا زمانی هم که بخوای ویندوز عوض نکنی فعال میمونه
بعدشم گفت تا اسکایپ و آپگرید هست دیگه کسی سمت کرک نمیره
دوتا پارو دوتا پاروی بی قایق
دوتا کشتی با ده تا لنگر خسته
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا نه دمت گرم ..
نگاه به آینه بکن چقدر شکسته شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکستن اما چه بد شکسته شدی ... (sm50)