روزگار بدی شده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
روزگار بدی شده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرته قبلا اومده این دیر زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کری که خوبه بابا اره خودمم همینو میگم اما میکشن به فحش همو انگار چه خبره :| (sm120)نقل قول:
ایشالا فروردین میبازین کری میخونم برات جذابیت داشته باشه (sm10)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی هی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر اندرس هم شده امروزو شادی کن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هردوتاشو غول مرحله اخرن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای شما هم همچنین(sm10)(sm2)
نقل قول:
شوخی بود (sm10)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم به وثوق بگیم کنسرت صادقیو اپ کنه ؟
جای خودت باید اواتار سینجولو میزدی رو بنر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدی من چه جدی گرفتم(sm74)(sm2)اونم از تو(sm120)نقل قول:
یه سوال محسن قصد نداره موزیک ویدیو بده بابا خدایی دور از حرفه ای بودن منزوی بودن خیلی نمیتونه کنمکی کنه باید بین مردم باشی محسن همش تو استدیو خسته نمیشه
رسول زاده رو دادی اپ کرد.. از اون به بعد سالی ی بار پیداش میشه.. صادقی رو بزنه دیگه سایت نمیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
کاش زودتر عید شه (sm172) خسته شدیم . تعطیلی واجبم اصن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته گرسنه هستم ولی تشنه نه(sm120)تو بیابون که کار نمیکنم که(sm120)نقل قول:
رضا صادقی دیگهنقل قول:
اصن خیلی خسته ای درک میکنم(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نه ما جدی گرفتیم (sm59)نقل قول:
از بس ول گشتی اونجا این شدی(sm2)نقل قول:
فکر نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان تو راس میگم (sm2) میخوام به کانون گرم خانواده برگردم (sm120)نقل قول:
(sm74) خب لاشی خیلی حیف بودنقل قول:
آغا جومونگ دیده (sm120)
شما میبینید که این حضرات کُرهایها - من از کار اینها خوشم میآید (sm2)- تاریخ ندارند؛ لذا می گویند «افسانهی جومونگ»، افسانه فلان. یعنی از اوّل حساب را تصفیه می کنند؛می گویند افسانه است، واقعیّت نیست. یکچیزی در میآورند، یک تاریخ برای گذشته خودشان درست می کنند.
مسی سال گذشته زیادی پیتزا می خورد.(sm2)
(sm98) همه کارها دست ِ منه(sm120)نقل قول:
(sm120)شاید مطلب داشته باشیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنجالی ترین و خنده دارترین مصاحبه عاغا تا امروز همین بود (sm2)
من فیلم را دیدم؛ بسیار فیلم خوبی بود. ما از سینما سررشته نداریم، امّا بهعنوان مستمع، بالاخره یک داوریای انسان پیدا میکند؛ هم از لحاظ داستان، که یکی از کمبودهای اساسیِ فیلمهای ما نداشتنِ داستان خوب و پر کشش است، این فیلم یک داستان خوب و جذّاب(داشت) و دارای پیچ داستانی - که خیلی هم قشنگ این پیچ، در فیلم باز شد - بود؛ هم از لحاظ کارگردانی، این خانم آبیار - که لابد اینجا تشریف دارند -(۲) خیلی خیلی خوب فیلم را کارگردانی کرده بودند؛ هم از لحاظ بازیِ قهرمان اصلی، خانم زارعی - که نمیدانم ایشان اینجا تشریف دارند یا نه -(۳) واقعاً سنگ تمام گذاشته بودند و خیلی خوب بود؛ از لحاظ محتوا و مضمون هم این فیلم کاملاً فیلم ارزشی بود. (sm120)
خوبه سر رشته نداره (sm2)
(sm50)
وقتی یک جوان کُرهای به این فداکاریها و به این شجاعتها و به این کارهای عجیب غریبِ سینمایی نگاه میکند، خب احساس هیجان میکند،(sm2) احساس هویّت میکند، احساس افتخار میکند.
کجایی الان؟ خوابگاه؟(sm2)نقل قول:
(sm120)مطلب موهومی نبود
من تعجّب میکنم چطور ممکن است کسی تصوّر کند که فیلم «شیار ۱۴۳» ضدّ ارزش یا ضدّ دفاع مقدّس است؛ من نمیفهمم از کجای فیلم، این در میآید(sm2)
بله اصن خمیده شدی چند وقته(sm2)نقل قول:
نه خونه گرفتیم (sm2) اما کانون خانواده که نیست که (sm2)نقل قول:
از بس بیل میزنم تو شرکت (sm2)نقل قول:
چند روز پیش با موتور رفته بودم یه جعبه بیسکوئیت بخرم.جعبه رو گذاشتم روی باک موتور و با دو تا پام اونو گرفتم که نیفته.داشتم میرفتم که همسایمونو دیدم. از دور سلام کرد. منم دستمو بلند کردمو جواب دادم و با دست اشاره به جعبه بیسکوئیتی که لای پام بود کردم و گفتم: بیا بخور...یهو اخماش رفت تو هم.
بنده خدا جعبه رو ندید...
از فرداش دیگه جواب سلاممو نمی داد.
آقا ابراهیم اگه صدامو میشنوی میخواستم بگم سوتفاهم شده...
انقد به اشتراك بذاريد تا برسه دست آقا ابراهيم...
ممنون...(sm2)