چی شده مادرجان 17 ساله(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو نکش من راضی نیستم یه شام به من بدهکاری(sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده مادرجان 17 ساله(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو نکش من راضی نیستم یه شام به من بدهکاری(sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
این کار رو هم نکن من راضی به زحمت شما نیستم عزیزم دوما هم نمیخوام ریا بشه سوما من این کارو واسه دل خودم و خشنودی خلق انجام میدم(sm2)نقل قول:
ای بی ادب در حضور خانمهای متشخص این حرفو میزنن برو دهنتو اب بکش(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی بدبختی... اگه بگم باورتون نمیشه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا گفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميشه كه همه چيز رو بدوني و رايگان در اختيار همه قرار بدي بذار يه مطلبم روشن نشده واست باقي بمونه ( تو كه راست ميگي )(sm59)
چی گفتی؟(sm142)نقل قول:
ادنگ دارم جو ادبی میکنم دیگه نکش به جو دیشب(sm2)
منم دارم کمکت میکنم ی دفعه نپری تو ی جو دیگه.. کم کم بری که سرت گیج نره(sm2)نقل قول:
از دیشب با اون وضع میرسیم به یکم بی ادبی بعدم مودب بشو(sm2)
كي من به تو قول شام دادم؟ چرا؟ به چه دليل؟ (sm39)نقل قول:
اي داد چي شده نويد جون(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عيدتم مبارك عزيز دل(sm127)(sm134)
پفیوزا چقدر زر زدید دیشب (sm70)
نپرسیدن عیب نیست ندانستن عیب هست عزیزم در ضمن در اسلام گفته شده هر چی میدونی باید به بردار و خواهر اهل دینی خودت تمام کمال یاد بدی تا مورد رحمت خداوند ایزد قرار بگیری حالا داری شما این نعمتو از من و خودت دریغ میکنی این بود ارمانهای احاح (رخ)نقل قول:
من همیشه راست میگم دروغ و حرف زشت تا حالا از زبان بنده خارج نشده و نخواهد شد(sm59)
نه قدرت انعطاف پذیریم بالاست شما مواظب خودت باش بده در حضور بانوان گرامی بددهنی کنی استغفرالله(sm25)نقل قول:
حسین جان عزیزم من همیشه واسه هدایت شما دوست عزیز به درگاه الهی دعا میکنم امیدوارم که مورد پذیرش حق تعالی قرار گیرد
(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
هفته پیش حالا میزنی زیرش.(sm74) چرا دروغ میگی بگو شام نمیدم زشته گناه داره ادم به برادر دینی اش مخصوصا که هم زبون باشن دروغ بگه و بزنه زیره قولش اصلا من شما مهمون میکنم تا مورد پذیرش خداوند متعال قرار گیرد و برکات خیرش هم در این دنیا و هم اخرت دست ما گناهکاران را بگیرد(sm25)
ارجاعت میدم به حرف قبلمنقل قول:
ریدی(sm2)
اين خشنودي خلق خدا رو خوب اومدي طفلي رسول خيلي خشنود شده بود ديشب(sm59)نقل قول:
نقل قول:
ما عطاي اين بركات و نعمات رو براي شما و ديگر برادران و خواهران ديني به لقايش مي بخشيم باشد رستگار شويد و اگر دوست داشتيد از يكي از همان خواهران ديني بپرسيد (sm39)
نقل قول:
يعني با اون نقل و نبات ديشبت ترجيح ميدم گناهكار بميرم (sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
تمام کامنتها خوندی الدنگ(sm2)
باغباني پيرم
كه به غير از گلها
از همه دلگيرم
كوله ام غرق غم است
آدم خوب كم است
عده اي بي خبرند
عده اي كور و كرند
اندكي هم پكرند
و ميان رفقا
عده اي مثل شما
تاج سرند
عيد بر همگي عزيزانم مبارك دوستتون دارم (sm127)(sm127)(sm127)(sm134)
خوب این بنده خدا خیلی در فشار بود و لازم به راهنمایی بود که ما خواستیم راهنمایی کنیم تا به راه کج کشیده نشه(sm50)نقل قول:
من دارم از شما خواهر عزیز میپرسم(sm2)
مینا تمام کامنتها دیشب خوندی؟ (sm25)
نقل قول:
راهنمایی یه فرد گمراه شده به راه راست ایا کار بدی است نه من دارم از شما میپرسم(sm50)
خدا نکنه عزیزم شما که سنی نداری تازه 17 ساله شدین هنوز لباس عروسی بچه ندیدن(sm70)
منو از اون بخش منتقل کردن (sm81) اون بخش تعطیل شد (sm81)
بی بلا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یه دست بزنی چشم برزخی پیدا میکنی میتونی دستشم ببینی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هوشتو بخورم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
شما خوبی بکنی خوبیم میبینی ، مشکل اینه که اکثرا در حق خیلیا بدی میکنن انتظار داشتن دوستای خوبم دارن (sm172)
فدا بشم داش هادی (sm127)
من فک کردم راجرز دو جنسست با این حرفت (sm70)نقل قول:
فکرم به دهنش نرسید ، چقدر تو پلیدی (sm70)(sm127)
آره شاهکاره استیویتونو خوب یادمه (sm2)
واقعا خیلی حرفه ها ، چن سال پیش قهرمان لیگ شدین؟
از آرسنالم کمترین شما (sm2)
شاید یکی دو سال دیگه طول بکشه تیم ما واسه قهرمانی آماده بشه ولی یه تیم جوون و با استعداد داره میاد بالا ، خداییش تیم جوون خیلی خوبی داریم همه آینده دار ، چه بازی کرد دیشب پریرا (sm127)
نقل قول:
ما مخلصیم داش ، این حرفا نی راحت باشین (sm134)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویسو ببینا ؛ از دیشب تا حالا مخ ما رو کار گرفته بعد اومده اینجا (sm70)
الان فهمیدم عمتو زیاد دوست نداری (sm70)(sm19)
نقل قول:
عزیز جان سلام (sm19)
نقل قول:
نبینم غمتو رفیق ؛ چه شده مشتی؟ (sm178)
به جهنم ابرو واسمون نمونده الدنگ(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله لابد انتظار داشتي زيرش از پستهاي مفيدت تشكر كنم (sm30)نقل قول:
تو هنوز شك داري به 17 ساله بودن من؟(sm59)نقل قول:
چيكار كردي مگه تعطيلش كردن؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهر از شما بعید بود چرا خوندی شاید مطالب خصوصی و پسرانه بود که شما نباید میخوندی(sm25)نقل قول:
مشاهده کردی چقدر به جوانهای کشور راهنمایی دادم رسول داشت به درجات عرفانی میرسید(sm2)(sm2)(sm2)
یاران چه غریبانه رفتن از این خانه (sm81)(sm81)(sm81)(sm178)(sm178)(sm178)
نقل قول:
اي مرگ (sm2)
من برم دوستان واسه نهار امروز نهار کوفته هست جاتون خالی با گوشت تازه قربانی شده
دیروز یه عکس گذاشتم کسی یه نقلم نگرفت حالا اتی بود 200 نقل میگرفتن (sm172)
مراحل حج همینجوری سخت تر داره میشه بعد از این احتمالا حضور ومپایر ها و زامبی هارو شاهد خواهیم بود (sm25)
عید سعید قربان برتمام مسلمانان جهان مبارک باد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به غیر از کریم.
کریم تومسلمون نیستی بخدا...
نقل قول:
چه عكسي؟(sm98)
آدمهايي هستند كه شايد كم بگويند: " دوستت دارم"
يا شايد اصلا به زبان نياورند دوست داشتنشان را...
بهشان خرده نگيريد!
اين آدمها فهميده اند " دوستت دارم" حرمت دارد، مسئوليت دارد
ولي وقتي به كارهايشان نگاه كني
دوست داشتن واقعي را مي فهمي
ميفهمي كه همه كار مي كند تا تو بخندي،
تا تو شاد باشي...
آزارت نمي دهدف دلت را نمي شكند!!
من اين دوست داشتن را مي ستايم...
مثل يك مُرده كه يك مرتبه جان ميگيرد،
دلم از بردن نامت هيجان ميگيرد
قلبم از كار كه افتاد، به من شوك ندهيد
اسم عشقم كه بيايد، ضربان ميگيرد...(sm127)
در پي عقب كشيدن ساعت رسمي كشور...
نويد ساعت خود را بر روي آرنج بست!!!
يه سلامي هم بكنيم به اوني كه اولين بار پيشنهاد داد
سيم شارژرها رو نيم متر كوتاهتر بسازن...
سلام عوضي قوزميت...
حالا سوال من اينه با پول اون نيم متر تونستي ويلا تو شمال بخري؟
بي شعور الدنگ !!!
اينايي كه شكست عشقي ميخورن
اين متنها رو از كجا ميارن دل آدمو كباب ميكنه؟
من هرچي به خودم فشار ميارم فقط اين شعر يادم مياد
باز منو كاشتي رفتي
تنها گذاشتي رفتي
دروغ نگم بجز من
يكي ديگه داشتي رفتي
تازه بعدشم اينقد قر ميدم كه يادم ميره شكست عشقي خوردم...(sm2)
فكر كنم مخترع قرص ژلوفن تا آخرين لحظه ميخواسته شياف درست كنه
يهو لحظه آخر نظرش عوض شده...
آخه كثافططططططططططط اينو ميشه قورت داااااااد؟؟!!!
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
ديدي بعضي وقتا اينقدر پول داري كه نميدوني چي باهاش بخري؟
منم نديدم...(sm2)
زندگي نامه تمام آدمهاي معروف در ايران:
او در خانواده اي مذهبي چشم به جهان گشود.
انگاري ما تو ديسكو چشم به جهان گشوديم!!!