من مگه مریضم بشینم دوباره اپ کنم یه اهنگ دیگرونقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا (sm139)
نمایش نسخه قابل چاپ
من مگه مریضم بشینم دوباره اپ کنم یه اهنگ دیگرونقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا (sm139)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست داشتی ادرس بده استفاده کنیم خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف حوصله ندارم پا شم برم بیرون فیلمو بگیرم .. (sm2)
(sm2)نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه اسکلم از درایو c لینک بدم که چی بشه
اگه تو **** اسپیکر دارینقل قول:
من و الی هم edifier داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم واسه شما دعا میکنیم (sm30) امتحانات یونیورسیتی دست و پای ما را بسته است(sm155)
یاهوتو بده کارت دارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس این آواتار چیه گذاشتی ؟ عوض کن بابا هی چشمم میخوره به جان خودم حالم بد میشه عوض کن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین فکرو کردم.مگه میشه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خداوکیلی اولش c داشت.1 ثانیه صبر کرده بودی نقل گرفته بودم یادگار میموند(sm2)
اسمه اخره فایله هم اسکرین شات بود.برو تو سی فولدره داکیومنتت ببین همچین فایلی داری؟ فکر کنم اسمش موز اسکرین شات بود(sm2)
هنوز هنگ اواتار سینجولم