(sm25)کروس نشه 40 ملیون صلوات
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)کروس نشه 40 ملیون صلوات
اوزیل عکسش با پیرهن ارسنال اومد رئالی ها میگفتن فوتوشاپه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیماریا هم همینطوره (sm120)همش داریم خودمونو گول میزنیم (sm120)
اتفاقا به اینا فقط میخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونی ،بکام ،اشلی کول ،جان تری ،لوک شاو و بقیه دوستان (sm120)
کروس 25 تا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 هفته اول رو کامل محروم بود!نقل قول:
اولین بازیکنی بود که تو کمترین زمان ممکن به بیست تا گل رسید (sm77)
تازه کنارش استاریجی بود که 20 تا گل زد خودش (sm120)
مصدومیت هم داشت باز یعنی همه بازی ها نبود (sm25)
بمونه تا 1 ماه درباره مسی حرف نمیزنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه پوگبا هم چند روز پیش گفتن تو لندن با مورینیو چای میخورده بعد تکذیب شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسم الله الرحمن الرحیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که گفتی رُ ول کن آماری که دادم درست بود؟(sm120)
شکیرا ( خواننده کلمبیایی) :"دوست داشتم پل اختاپوس را در کنار خود داشتم که به من کمک می کرد. اما متاسفانه، او مرده است. پس من نمی توانم هیچ چیز را راجع به این فینال پیش بینی کنم."
لوسیو (کاپیتان اسبق تیم ملی برزیل):"من از آلمان حمایت می کنم. اول به خاطر این که در آن جا دوستان بسیارخوبی دارم، دوم به دلیل این که فرزندانم تیم آلمان را دوست دارند، زیرا ما زمان زیادی را در آن جا گذرانده ایم. فکر می کنم بازی خوبی شود، با تعداد زیادی حرکات مهم و زیبا. اما آلمان پیروز خواهد شد. پیش بینی من پیروزی 3-1 آلمان خواهد بود."
تیم کرول (دروازبان تیم ملی هلند):"فقط می خواهم که دیدار فینال انعکاس خوبی از این تورنمنت دیدنی و فوق العاده باشد، احتمالا تیم بهتر پیروز خواهد شد."
کارلوس سانتانا (موزیسین مکزیکی-آمریکائی):"فکر می کنم آلمان پیروز خواهد شد. دوست دارم آرژانتین پیروز شود زیرا من در آمریکا زندگی می کنم ولی این اتفاق روی نخواهد داد.این غیر ممکن نیست، ولی این محتمل هم نیست. این غیر ممکن نیست زیرا من عاشق مسی هستم. با این حال برادران آلمانی من- چون همه ما اهل یک خانواده هستیم- عناصر بیشتری از نظم و تمرکز را در خود دارا هستند. برای مثال، موزیسین ها، وقتی آن ها بسیار سریع می نوازند، شما باید آرام تر فکر کنید، اما وقتی آن ها آرام می نوازند، شما باید به سرعت فکر کنید. آن ها این را فهمیده اند. همین طور، طریقه ای که آن ها تنفس می کنند را نمی توان که با ترور متوقف کرد، این یک ترس نیست. این یک معلولیت یا فلج شدن نیست. در تورنمنتی همانند جام جهانی هم شما باید بدانید که چگونه تنفس کنید وگرنه بسیار زود خسته خواهید شد. فکر میکنم برادران ژرمن من این را فهمیده اند. آن ها یک تیم هستند و آن ها برای پیروزی به یک فوق ستاره متکی نیستند. آن ها یک گروه هستند. سخت است که یک تیم را که متشکل از چندین فوق ستاره است، شکست دهید. این تیم همیشه پیروز است."
جوئی بارتون ( هافبک سابق تیم ملی انگلیس و باشگاه منچسترسیتی):" آرژانتین قبل از جام بهترین تیم بود ولی در طول جام آلمان بهترین بود. آن ها آماده ترین تیم برای جام بودند. پیروزی 7-1 مقابل برزیل آن ها را به فینال برد. بازی سختی خواهد بود اما آلمان 2-0 پیروز خواهد شد."
وایکلف (اهل هائیتی، برنده سه دوره جایزه گرمی): با این که مربی من طرفدار آرژانتین است، فکر می کنم که هر 11 نفر تیم ملی آلمان یک نفر هستند، برای من به عنوان یک بازیکن فوتبال، این مهم ترین نکته است."
گری پلیر (اهل آفریقای جنوبی، یکی از بهترین گلف بازان تاریخ):" همه می دانیم که آلمان باید ببرد.آن ها در تیم خود دارای انظباط، قدرت و خشونت لازم هستند و فوتبالی منتظقی ارائه می دهند. من برای آن ها بهترین را آرزو می کنم. ولی باید بگویم، که دوست دارم که مسی و آرژانتین جام را به خانه ببرند . آرزوی بهترین ها را برای همه آن ها دارم."
مایکل ووگان (کاپیتان سابق تیم ملی کریکت انگلیس):" آلمان با نتیجه 3-1 پیروز می شود. قدرت خط هافبک ژرمن ها به علافه مولر تغییر را در این بازی رقم خواهد زد. اگرچه مسی هم گلزنی خواهد کرد."
شین فیلان (خواننده ایرلندی):"فکر می کنم آلمان پیروز خواهد شد. اما دوست دارم که مسی آن جام را بالای سر ببرد، اگر او تاثیر گذار ظاهر شود، احتمالا جام برای آرژانتین است."
میکائیل سیلوستره (مدافع سابق فرانسه):" بازی نزدیکی خواهد بود. زیرا هر دو تیم در دفاع و حمله به تناسب رسیده اند. فکر می کنم ضربات شروع مجدد تغییر را رقم بزند. البته آلمان شانس بیشتری دارد."
کنی فلورین (فوتبالیست سابق آمریکائی):" انتخاب من برای قهرمان قطعا آرژانتین خواهد بود ولی ژرمنی بهترین تیم تااینجا بوده است.آرژانتین در نیمه نهائی نشان داد که می توانند در کنار هم به خوبی دفاع کنند، از نظر من این یک نشانه خوب بود. این انتخاب از قلب من بوده است و همراه با تیم آمریکای جنوبی هستم. مسی هم جای خود را به عنوان خدای فوتبال آرژانتین در کنار مارادونا تثبیت کند."
بنجامین فال (راگبی باز ملی پوش فرانسوی):" این یک فینال جذاب خواهد بود، جالب خواهد بود وقتی ببینید که دو تیم چه قدرتی در خط حمله خود دارند. فکر می کنم یک دوئل بین مسی و مولر خواهد بود. فکر می کنم که آلمان خواهد برد."
آمی مک دانلد (خواننده اسکاتلندی):" بسیار خوش شانس هستم که در مراسم توپ طلای 2013 مسی را ملاقات کردم. او بسیار دوست داشتنی بود و این فوق العاده است که همراه با آرژانتین در این مسابقه پیروز شود. با این حال بیعت من با آلمان خواهد بود. من کاملا از آلمان حمایت می کنم و یوگی لوو در کنسرت های من می امد و می گفت که بازیکنان به آهنگ ها من گوش می کنند. این یعنی این که من امیدوارم که آلمان پیروز شود و فکر می کنم نتیجه بازی 3-1 به سود ژرمن ها خواهد بود."
سیدنی گووو (بازیکن سابق تیم ملی فوتبال فرانسه):" می بینم که آلمان خواهد برد اما دوست دارم که آرژانتیم پیروز شود. فقط برای مسی."
کالوشا بوالیا(اسطوره زامبیا و برنده سابق بهترین بازیکن سال آفریقا):" آلمان از ابتدا تا انتهای بازی برابر برزیل تسلط کامل را بر بازی داشت، آرژانتین این اجازه را نخواهد داد. بازی سختی خواهد بود."
ژولین بنتو (تنیسور فرانسوی):" وقتی به بازی آلمان نگاه می کنیم، آن ها شانس بیشتری دارند. اما باید نگران مسی هم باشند، زیرا او می تواند یک بازی را به تنهائی تغییر دهد."
روبرتو مارتینز (مربی اسپانیایی اورتون):" در ابتدای تورنمنت، فکر می کردم فینال را آلمان و آرژانتین تشکیل دهند و آرژانتین پیروز شود. برای مسی و دوران بازی اش، این فوق العاده خواهد بود که کاری را کند که مارادونا در سال 86 کرد. اما تیمی که در پنالتی ها پیروز شود معمولا بازی بعدی را خواهد باخت، پس آلمان شانس بیشتری دارد. پس اگر شما به آمار نگاه کنید و بر آن اساس تصمیم بگیرید، قهرمان آلمان است. اگر من به پیش بینی اصلی ام پایبند بمانم، آرژانتین خواهد برد."
پیکه دلشُ زده هوس اختاپوس کرده(sm120)نقل قول:
اون شاید شایعه بوده باشه ولی اینو بعید میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوگبا تو یه قهوه خونه با پرز دیده شده ولی گفته یه فصل بمون سال دیگه جای ژابی بیو پیش خودمون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گووو هم هم شبیه ارژانتینی های مقیم ایران ه (sm120)نقل قول:
اینکه دوس داشته باشی از یووه بری من یو سلیقست ولی اینکه بخوای از رئال خارج شی فقط خریته(sm120)نقل قول:
باریکلا به این جملت (sm120)نقل قول:
هر چقد جیمز صریح میگه رئالو دوس داره کروس ما رو پیچوندهنقل قول:
خبرنگارا رئالی رو موقع مصاحبه دست میندازه مگه کیه گوسپند
توافق ویدال برای پیوستن به منچستریونایتد
آرتورو ویدال برای پیوستن به منچستریونایتد با مبلغ 40 میلیون یورو به توافق رسیده است. این بازیکن شیلیایی پیش از این هم تمایل زیاد خود بر رفتن به لیگ برتر را اعلام کرده بود. یوونتوس در تلاش است تا پائولینیو، بازیکن برزیلی تاتنهام، را جایگزین ویدال کند.
منبع: کریرو دلو اسپورت
درخواست 85 میلیون یورویی موناکو از رئال برای فروش جیمز
دیمیتری ریبولوفلو، رئیس موناکو، مذاکرات خود را با همتای رئالی اش برای انتقال جیمز رودریگوئز به اسپانیا آغاز کرده است. باشگاه فرانسوی برای اینکه اجازه بدهد، ستارۀ تیم ملی کلمبیا، به کهکشانی ها بپیوندد، 85 میلیون یورو خواسته است.
منبع: لا ایکویپ
خدیرا در آرسنال
باشگاه رئال مادرید موافقت کرده است که سامی خدیرا به آرسنال منتقل شود. این بازیکن آلمانی قرار است با آرسنالی ها قراردادی 4 ساله امضا کند. گفته می شود که مسعود اوزیل خدیرا را قانع کرد که به توپچی ها بپیوندد.
منبع: اسپورت
رم به دنبال رون ولار
بایرن مونیخ و چلسی تلاش خود برای جذب مهدی بناشیا، ستاره مراکشی رم، آغاز کرده اند و باشگاه ایتالیایی هم اینک می خواهد با جذب رون ولار از استون ویلا، این مدافع هلندی را جایگزین بناشیا کند.
منبع: کریرو دلو اسپورت
اوسپینا در یک قدمی آرسنال
دیوید اوسپینا، دروازه بان نیس فرانسه، با باشگاه آرسنال به توافق رسیده است. توپچی ها قبول کرده اند که برای جذب این دروازه بان 3 میلیون پوند پرداخت کنند و بزودی این دروازه بان کلمبیایی به تیم شمال لندنی منتقل خواهد شد.
منبع: نیس ماتین
میلان به دنبال مدافع زنیت
باشگاه آ.ث میلان ایتالیا در صدد است تا دومنیکو کریشتو، از باشگاه زنیت سن پترزبورگ، را به ایتالیا بیاورد. میلان در عوض حاضر است که اگنزایو آباته به این باشگاه روسیه ای منتقل شود.
منبع: گزتو دلو اسپورت
اخراج لوئیز فیلیپه اسکولاری از سرمربیگری برزیل
لوئیز فیلپیه اسکولاری پس از اینکه موفق نشد برزیل را در خانه، قهرمان جهان کند از سمت سرمربیگری این تیم کنار رفت. شکست های سنگین 7-1 و 3 -0 به ترتیب برابر آلمان و هلند، از جمله دلایل کنار گذاشتن اسکولاری بوده اند. گفتنی است که اسکولاری در سال 2002 توانست برزیل را قهرمان جهان کند.
منبع: گلوبواسپورت
مارکوویچ در لیورپول، بونی هدف بعدی سرخپوشان
لازار مارکوویپ قرار است تست پزشکی بدهد و پس از آن با قراردادی به مبلغ 25 میلیون چوند به لیورپول بپیوندد. براندن راجرز همچنین در صدد است تا ویلفرید بونی را به عنوان گزینه جانشینی لوئیز سوارز به آنفیلد بیاورد.
منبع: دیلی تلگراف
مذاکره چلسی با دروگبا
چلسی مذاکراتش برای بازگرداندن دیدیه دروگبا به استمفورد بریدج را آغاز کرده است. ژوزه مورینیو اعتقاد دارد که دروگبای کهنه کار با تجربه بالایش می تواند به چلسی و بازیکنان جوان این تیم کمک کند.
منبع: دیلی اکسپرس
آغاز تلاش بارسا برای جذب هوملس
منچستریونایتد که پیش از این در تلاش مدافع بوروسیا دورتموند را جذب کند اکنون با رقیب قدرتمندی به نام بارسلونا روبرو شده است. بارسلونا تلاش های خود برای جذب متس هوملس را آغاز کرده است. لوئیز انریکه، پس از اینکه مذاکرات با مارکینیوز به نتیجه نرسید، مدافع آلمانی دورتموند را به عنوان هدف بعدی خود در نظر گرفته است.
منبع: دیلی استار
پیشنهاد توره به رئال مادرید
ایجنت یحیی توره برای انتقال این بازیکن از منچستر سیتی به رئال مارید، به این باشگاه اسپانیایی پیشنهاد داده است.
احتمال آمدن رمی به آرسنال کم شد
لویک رمی که قرار بود به آرسنال منتقل شود بر سر دستمزد با این باشگاه به توافق نرسید و به این باشگاه لندن نخواهد آمد. آرسنال حاضر بود باری جذب این بازیکن فرانسوی 10 میلیون پوند به کویین پارک رنجرز پرداخت کند اما پیشنهاد 80 هزار پوند دستمزد هفتگی این بازیکن را قبول نکرد.
منبع: ساندی پیپل
پی اس جی فروش مارکینیوز را رد کرد
باشگاه بارسلونا در صدد بود تا مارکینیوز را از پاری سن ژرمن جذب کند اما این باشگاه فرانسوی گفت که تمایلی برای مذاکره در این زمینه ندارد.
من ستی به دنبال مانگالا
منچسترسیتی با پیشنهاد 32 میلیون پوندی گزینه اصلی برای رفتن الیکویم مانگالا محسوب می شود.
منبع: بی بی سی
بارسا به دنبال ورتونگن
بارسلونا جان ورتونگن، مدافع تاتنهام، را به عنوان یکی از گزینه های احتمالی خریدش در نظر گرفته است.
منبع: موندو دیپورتیوو
تمایل بناشیا برای پیوستن به چلسی
منچسترسیتی تصمیم گرفته است که مانگالا را به خدمت بگیرد و بنابراین دست از تلاش برای جذب مهدی بناشیا برداشته است. اکنون چلسی نزدیک ترین گزینه برای این بازیکن محسوب می شود. بایرن مونیخ هم از جمله باشگاههایی است که تمایل دارد این بازیکن را جذب کند.
منبع: گزو دلو اسپورت
تمایل دی ماریا برای پیوستن به پاری سن ژرمن
آنخل دی ماریا اعلام کرده است که تمایل دارد به جای منچستریونایتد به پاری سن ژرمن منتقل شود. پیش از این احتمال می رفت که منچستریونایتد مقصد بعدی این ستارۀ آرژانتینی باشد.
منبع: ساندی تایمز
وستهام و استون ویلا به دنبال کامبیاسو
باشگاه های انگلیسی وستهام و استون ویلا در تلاشند تا استبان کامبیاسوی کهنه کار را جذب کنند. کامبیاسو به تازگی قراردادش با انتیر تمام شده و پس از سال ها از این باشگاه ایتالیایی جدا می شود. این بازیکن اکنون به عنوان بازیکن آزاد به یکی از باشگاههای انگلیسی بپیوندد.
منبع: ساندی پیپل
آخه من نمیدونم منچستر میخواد بره چیکار ؟! (sm98) تیمی که فصل بعدم تو ارو پا نیست (sm98) کسی که یونایتدو به یووه ترجیح بده همون بهتر که نمونه (sm98)نقل قول:
کسی که رئالُ به یووه ترجیح بده چه طو؟(sm120)اونوقت بهش میگن زیدان(sm120)نقل قول:
این مدلیش رو کم دیده بودم (sm120)نقل قول:
شاخیم دیگه (sm120)
دارمیان(sm50)(sm120)
تیم ستاره پرور باشه این دردسرهارو هم داره دیگه (sm59)نقل قول:
خیلی خوبه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال میگوید در صورتی که با آندرانیک تیموریان به توافق نرسیم مذاکرات خود را با کریم انصاری فرد شروع میکنیم.(sm77)(sm2)
گوز و شقیقه(sm120)
من بعد از بازی با سیتی گفتم بخریمش که نخریدن الان دیگه دیر شده (sm120)نقل قول:
خیلی حال میکنم باهش...عجیبه به هیچ جا لینک نشده(sm120)نقل قول:
حسین نوح رو دیدی؟(sm120)
چه شانسی آوردیم آگرو رُ نخریدیم(sm120)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نه ...ولی فردا وقت مناسبیه جام جهانی هم که تموم شد(sm120)نقل قول:
رئال هم گفته در صورت به توافق نرسیدن با جیمز با کیلور ناواس مذاکره میکنه (sm120)نقل قول:
کسی که اینُ گفته باید از *** اعدام بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه لیشتاینر بره PSG ممکنه یووه بگیرتش (sm50) یا دارمیان یا یانمات (sm50)نقل قول:
ای خائن...فرید چی په؟(sm120)نقل قول:
امشب دارم دانلودش میکنم اگه افت سرعت نداشته باشم تا صبح تمومه (sm120)نقل قول:
فرید گفته کاسیاس و لوپز رو بفروشید من میام تازه قیمتش هم بالاست (sm120)نقل قول:
تو pes رفتم دارمیان رو بخرم واسه تیمم دیدم فیسش الکیه منصرف شدم (sm14)
چه لباس س ک س ی پوشیده شکیرا تو اختتامیه جام (sm59)
مرام مدیریتیت تو مایه های پرز خودمونه(sm120)نقل قول:
من تو پی اس هر کی فیسش الکی بود رو میفروختم (sm120)نقل قول: