خسته ات میکنه نمیکشی که تا آخرش بشینی پاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوند دنزل هم کارگردانشه
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته ات میکنه نمیکشی که تا آخرش بشینی پاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوند دنزل هم کارگردانشه
احساس میکنم یکی با آواتار و امضای شادمهر شدی (sm2)نقل قول:
آقا چاوشی با این اهنگا تا سر کوچه هم نمیشه رفت
این آهنگ فقط واسه اتاق خواب خوبه اونم وقتی که هدفون تو گوش تشریف داشته باشه
اره کارگردانی با خودشه امروزم یه ربعشو دیدم و میدونم فیلم همش صحبت کردن ولی درام قشنگی درش نهفته اون تیکه که صحبت برادرش و اون 3 هزار دلار که باهاش خونه خرید عجب بغض قشنگی کرد و موقع رفتن زد تو قوطیا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمی که دنزل باشه توش هرچی باشه میبینم فنشم اساسی
نه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو داری از چاوشی تعریف میکنی من از شادمهر تعریف کردم؟ من که خودم رسما گفتم اینقدر البومش مزخرف بود که یکبار گوش دادم بعدش شیفت دیلیت
تو برو نگران خودت باش که کم کم داری تغییر میکنی و منو ناامید میکنی(sm2)
بریم یه دور تو که نیستی و دیوار بی در رو پلی کنیم بشوره ببره
همین که از یه شادمهری نقل گرفتی کفایت میکنه واسه من (sm2)نقل قول:
من از غروب دارم معتمدی گوش میدم تغییر کجا بوده
خدا ارواحتو بیامرزه درست میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد یعنی تو خودتو باید بکشی و به این خفت راضی نشی که رفتی اونوری(sm2)
چیکاره اواتار داری خب این خیارچمبرم شادمهر گذاشته.اتفاقا اومده داره از چاوشی از جهات دیگه تعریف میکنه و این نشون میده فن سرسخت شادمهر نیست(sm2)نقل قول: