به قول هدایت جان :" من به هیچ چیز ماوراءالطبیعه ، علاقه و ایمان ندارم ."(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به قول هدایت جان :" من به هیچ چیز ماوراءالطبیعه ، علاقه و ایمان ندارم ."(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول از کسی نگیر ، نقل قول زیاد داریم که هدایت در برابرش هیچی نیست ، از بزرگان تاریخ !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما دلیل اوردیم ، ولی شما دلیلتون بی دلیلی هست (sm50)
اگر مردمان این شهرها و آبادیها ایمان میآوردند و تقوا پیشه میکردند، برکات آسمان و زمین را بر روی آنان میگشودیم ولی آنان بهتکذیبپرداختند و ما هم ایشان را به کیفر اعمالشان گرفتار و مجازات نمودیم.(sm50)
اوهوم! در کل خيلی کم شدن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیل چی؟؟؟نقل قول:
اقا میگم اعتقاد ندارم دلیل نمیخواد که!
تو چه دلیلی داری واسه اعتقاد داشتن؟؟
من که وجودشُ انکار نکردم که دلیل بیارم اعتقاد امریست شخصی خداتون که این یکیُ بهمون داده انشاالله؟؟
خداتون چيه امين؟خدا تا ابد خدای همست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها این شد !!! اعتقاد نداشتن فرق داره با وجود نداشتن خدا !!!!نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر خوشم می آمد با یک نفر دوست یا آشنا(sm50)
حرف بزنم تا با خدا؛ با قادر متعال!
چون خدا از سر من زیادتر بود..
منم حرفم همیشه این بوده...نقل قول:
ولی تو که میگی نبودش دلیل میخواد بودنشم دلیل میخواد که شما ندارین هیچکس نداره چون دلیلاتونم همش ماورائی
(sm98)