چشمام سنگین شد برم لالا شب توام بخیر (sm127) (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چشمام سنگین شد برم لالا شب توام بخیر (sm127) (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بخیر . منم رفتم (sm28)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستار پلی کردی ... (sm120)
(sm77)(sm88)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین خندیدن زوری نیست ! به هر حال هر کسی مشکلات و گرفتاری و ... داره تو زندگیش و شایدم رفتارش جوریه که نمیخنده و ... من یه سال شده اینجا اسپم ول میدم (sm120) اخلاقم اینه که میگم و میخندم و نمیتونم خودمو بگیرم که آی من فلان هستمو و ... حالا نمیخوام بحث رو باز کنم و ... اعتقادم اینه باید تو این فضای نت سرگرم شد و مشکلات و گرفتاری ها رو فراموش کنیم و بگیم بخندیم ! حالا با بقیه کار ندارم که چی فکر میکنن ! منم اینجا انواع و اقسام توهین ها بهم شد ولی همه رو فراموش کردم !! اصن ولش کن کشش ندیدم این بحثو ! شاد باشیم ! گور بابای دنیا (sm120) شبه بیانیه شد (sm120)نقل قول:
مو هر روزو موروم حموما کا(sm51) مو سی هر روزو موروم شط موزنوم به دل شط شونا موکونم کا (sm51) شونای کرال سینه موروم تا چرکا در بویاد کا (sm51) سینه های بوزورگی داروم کا (sm51) مورسوم خانه ها کا د د ت موزونوم که سی بوی چرکا احساسو نوکونوم کا (sm51) مودونوم با مو نبودیا کا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار دیگه ام گفتم بیشتر بار کلیولند روی دوشه لبرون جیمزه و وقتی از زمین بیرونه تیم دچار سرگردانی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته love و irving هم مهره های خوبین و اگه اونها مثلا تو بازی دیروز بودن وقتی کوارتر 4ام جیمز رفت میتونستند تیم را پیش ببرن
ولی دیدیم 6 دقیقه مونده به پایان کلا از هم پاشیدن . عوض اینکه نفهمها اختلاف 12-13 تایی را جبران کنن بازی را تعطیل کردن رسما.. یه سری از بازیکنا بی عرضه ها دو امتیازی هم نمیتونستن شوت کنن بعد 3 امتیازی بی هدف پرتاب میکردن ..
دریغ از یه جو انگیزه و اراده بازیکنهای گلدن استیت که تو وجود اینها باشه.. واقعا نا امید کننده بود بازیشون (sm172) آدم 6 دقیقه وقت داشته باشه بعد بازیکناشون شلنگ تخته بندازن تو زمین (sm170)(sm73)
بازیکن خوش استیل میخوای فقط جیمز هاردن...Fear the beard (sm13)
بازی 5 ام تو خونه وریورزه یا کاوالیرز ؟ (sm50)
استیو کِر دو گارده کرد و گوئیادالا حال جیمز رو گرفت بد جور (sm120) بازم میگم کلیولند بدونن جیمز = هفت الماس قزوین (sm120) 99.9 درصد بار تیم رو دوش ِ جیمزه ! اصن سیستمی به غیر از این ندارن (sm120)love هم یه بازیکن معمولیه و در حد فینال نیست ! انگیزه که فیناله دیگه ! همه انگیزه دارن ولی سیستمای استیو کِر عالیه و مرتب تغییر سیستم میده و برنامه داره برای بازی !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیمز هاردن یکی از خوبای گارد امتیازیه ولی بازیش بگیر نگیر داره !
بازی پنجم صبح دوشنبه تو خونه کلیولند (sm25) اینو ببریم قهرمانیم بدون شک (sm111)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا صبر کن لبرون میخواد اولین جام را نصیب کلیولند بکنه خیال میکنی ناامید میشن
اگه بازی 6ام تو خونه کاوالیرز بود خیلی بهتر میشد هرچند خیلیم نقش چندانی تو برد و باخت یه تیم تو این موقعیت نمیتونه داشته باشه
این چی میگه ؟ منظورش موزیک ویدئو یا آلبومه به نظرت ؟(sm189)نقل قول:
دوستان منتظر سورپرایز بزرگ باشید...
طبق گفته مدیر مستری 4 منتظر سورپرایز بزرگ باشید...