مگر نسیم سحر بوی زلف یار من است
که راحت دل رنجور بیقرار من است (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مگر نسیم سحر بوی زلف یار من است
که راحت دل رنجور بیقرار من است (sm50)
(sm50)
هر سحر چشم گشودم نگران
چه خبر خواهد بود؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوشم اومد ، حیفه تایپ بیانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دنیای ما کوچیک و شادی های ما کوچیک ، شما با دنیای بزرگ و غصه های بزرگت ، ناراحت باش
دنبال این میگردی دوباره شروع کنی منم جوابتو بدم حوصله این بچه بازیاتو.ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکمو نیستم (sm120) مخصوصا دم افطار (sm120) فقط یه پارچ آب یخ میخورم (sm120) 2 ساعت بعد برای تو که میخوای تا 2 شب بیدار بمونی خوبه ولی من نماز میخونم و بعد از اینکه خندق آب تبخیر شد شروع میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با تو چیکا دارم ؟! آره من بچه امنقل قول:
خو یه اشتباه شد و خندیدم !! جُرمه ؟
ول کن دیگه
مردانی و مرندی نداریم باید با صورتشم که شده توپ بگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)