چشم عزيز دلم
قربااانت ستتااااره بچييينييي خوابايي عمميق ببينيييي خدددافظ بوس بوس
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم عزيز دلم
قربااانت ستتااااره بچييينييي خوابايي عمميق ببينيييي خدددافظ بوس بوس
امیر دارم بهت میگم یوزر منو پاک کن
سوال کردم مشکلی واسه دیتابیس پیش نمیاد
تو رو به قرآن پاک کن من زندگی دارم ، میرن از دستم شکایت میکنن و هزار بدبختی !! پس فردا میگن تجاوز کردی فقط پاک کن جون مادرت
هم تو سروکله ت عین جن پیدا شد کی میری خدمتت ای کاش یه ماه زودتر بگیرن ببرنت ازشرت خلاص بشیم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من ماله خودم نیست که (sm70) سر ِ کارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش حالا حالا ها هستم من از قبل از ظهر اینجام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها پس اوکی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حقته شكنجه كردنم (sm50)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو الان صادقي؟(sm2)نقل قول: