دوستان من دیگه شرم حضور دارم با این جوکهای اتی دارم از خجالت اب میشم (sm25)دیگه نمیتونم با این وضعیت بیام تاپیک من دیگه میرم خداحافظ(sm27)
برم یه نفر ببرم پستو 2ساعت دیگه میام امپر چسبوندم با این جوکهای اتی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من دیگه شرم حضور دارم با این جوکهای اتی دارم از خجالت اب میشم (sm25)دیگه نمیتونم با این وضعیت بیام تاپیک من دیگه میرم خداحافظ(sm27)
برم یه نفر ببرم پستو 2ساعت دیگه میام امپر چسبوندم با این جوکهای اتی(sm2)
دوست دختر مجی خیلی رومانتیک ازش میپرسه: اگه لبتو بخورم توهم لبمو میخوری؟
مجی :نه شایدتو بخوای انمو بخوری منم باید بخورم!?
(sm2)
ايستگاهاى مترو قزوين افتتاح شد ?کيــ*رداماد. هفت کيــ*ر .بمالستان .بذارستان .توپ کــ*ونه . دروازه کــ*ون .شهيد نواب حشــ*رى .جوانمرد بچه باز (sm70)
(sm2)
بچه به مادرش میگه: فرق من و بابا چیه؟مادرش میگه: هیچی! صبح تا شب به تو میگم نکن، شب تاصبح به بابات میگم بکــ*ن،نه تو گوش میکنی نه بابات
(sm25)(sm2)
تو نهضت از پیرزن میپرسن(آلــ*ت)چندحرف داره؟میگه ننه اگر کلفت باشه حرف نداره
یه اقایی میخواست بره تهران باباش نمیزاره ، میگه میری تهران ایدز میگیری زنت از تو میگیره من از زنت میگیرم ننت از من میگیره شهر از ننت . .(sm25)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف از آخونده ميبرسه:چقدر دادي آخوند شدي؟آخونده ميكه اكه به دادن بود مادرت الان مرجع تقليد بود(sm30)(sm30)(sm30)
به نوید ميگن: چرا ازدواج نميكنی؟
ميگه: آخه نامرديه يكی برات غذا ببپزه، لباساتو بشوره، همه كاراتو بكنه، اونوقت تو آخرشب بگيری بكــ*نيش !!!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک شد (sm74)(sm81)(sm10)
جوکه چی بود ؟؟؟؟ (sm51)
دیگه بحثو کش نده یهچیزی بود که پاک شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا تو هم پستتو پاک کن یا ویرایش کن تا جلب توجه نکنه
اتی تو هم اون نقلو که از مینا گرفتی حرفهای مینا ویرایش کن
i'm sorry (sm25)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻫﺮ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻋﺸﻖ ﺁﺷﻨﺎ ﺷﺪ ، ﻣﺴﺖ ﺷﺪ!
ﻭﺍﺭﺩ ﯾﮏ ﺭﺍﻩ ﺑﯽ ﺑﻦﺑﺴﺖ ﺷﺪ ! ...
ﻛﺎﺵ ﺩﺭ ﺟﺎﻣﻢ ﺷﺮﺍﺏ ِ ﻋﺸﻖ ﺑﺎﺩ
ﺧﺎﻧﻪﯼ ﺟﺎﻧﻢ ﺧﺮﺍﺏ ِ ﻋﺸﻖ ﺑﺎﺩ ! ...
ﻫﺮ ﻛﺠﺎ ﻋﺸﻖ ﺁﯾﺪ ﻭ ﺳﺎﻛﻦ ﺷﻮﺩ ،
ﻫﺮ ﭼﻪ ﻧﺎﻣﻤﻜﻦ ﺑﻮَﺩ ، ﻣﻤﻜﻦ ﺷﻮﺩ ! ...
ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺮ ﻛﺎﺭ ﺧﻮﺏ ﻭ ﻣﺎﻧﺪﻧﯽﺳﺖ ،
ﺭﺩّﭘﺎﯼ ﻋﺸﻖ ﺩﺭ ﺍﻭ ﺩﯾﺪﻧﯽﺳﺖ! ...
ﺷﻌﺮﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ِ ﺩﯾﻮﺍﻥ ﺟﻬﺎﻥ ،
ﺳِﺮّ ﻋﺸﻖ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺳﺮﻭﺩ ﻋﺎﺷﻘﺎﻥ ! ...
« ﺳﺎﻟﮏ !« ﺁﺭﯼ ... ؛ ﻋﺸﻖ ﺭﻣﺰﯼ ﺩﺭ ﺩﻝﺳﺖ
ﺷﺮﺡ ﻭ ﻭﺻﻒ ِ ﻋﺸﻖ ﻛﺎﺭﯼ ﻣﺸﻜﻞ ﺍﺳﺖ! ...
ﻋﺸﻖ ﯾﻌﻨﯽ ﺷﻮﺭ ﻫﺴﺘﯽ ﺩﺭ ﻛﻼﻡ !
ﻋﺸﻖ ﯾﻌﻨﯽ ﺷﻌﺮ ، ﻣﺴﺘﯽ ، ﻭﺍﻟﺴﻼﻡ ...!
(sm172)
دقیقه هام شقیقه هام سفید کردن ... (sm50)
شهرام ناظری - کاروان ... (sm181)
آن سو مرو این سو بیا ای دلبر خندان من
ای عقل عقل عقل من ای جان جان جان من ...(sm181)
مستم ز می عشق و چو من مست دگر نیست ... (sm181)
امتیازش خیلی پایینه 5.2 گرفته (sm120)
نویدکم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بهت صبر و استقامت بده (sm172)(sm120) امیدوارم جای خوبی بیوفتی (sm118)
قد تمام كرم های عالم دوستش دارم (sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز به سلیقه ی من شک کردی ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد زانو خر است ... (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر یه زمانی رو دیوار اتاقم نقش بسته بود الان دیگه پیر شدم(sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشمِ دوسش دارم شوخی میکنم باهاش خودشم میدونه ناراحت نمیشه (sm120)(sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگرم شد به ...م (sm2)
میگن همش پر شده جا نداره سرباز زیاد آوردن این دفه از اونور بوم افتادن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بازم تلاش میکنم فردا میخوام برم نظام وظیفه پیش این آشنا جدید(sm10)
میزنگم بهت (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ولی گفتن دست ما نیست سرباز زیادِ خود سیستم ناجا بهتون نوبت میده!نقل قول:
يكي از فاميلامون رفت پليس +10 بهش گفتن برو كافي نت دفترچه بگير تو دفترچه تاريخي كه ميخواي اعزام شي و جايي كه دوست داري خدمت كني ( س.پاه يا ار.تش يا نيروي.انتظامي) رو تيك ميزني و مي بري پليس+10 . تو اينكار رو نكردي؟
درستش میکنم نمیذارم اینطوری بمونه
(sm2)نقل قول:
خدا خفت كنه نويد(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm2) منم (sm49)(sm120)(sm127)نقل قول:
يني عاشقتم (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)
اون چیز نجابتِ... مردا از تمام زن ها میخوان که نجیب باشن (sm2)نقل قول:
نگاه کن که به دست که میسپارندم ...(sm181)
بیا مارا شورانگیز شمس الحق تبریز ... (sm181)
خوشم نیومد از شوخیت... تکرار نشه لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبز و سفید و سرخ تونقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیباترین دلدار تو (sm46)
یک پنجره باز
همیشه نشانه ی
هوای خوب نیست
گاهی سکوی پرتابی ست
برای دیوانه ای که
نه سنگفرش پیاده رو
بلکه وسعت آسمان مقصد اوست ... (sm27)
نت این چند روز همش قطع و وصل میشه.. سرویس کرده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه ... (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز ریده تر از دیروز(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm127) امیدوارم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت (sm2)