استاد محمد حیدری و استاد بابک افشار و بابک رادمنش بزرگ نیستن، پس رای بده به سیا و فرید و صادق دیگه .....
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد محمد حیدری و استاد بابک افشار و بابک رادمنش بزرگ نیستن، پس رای بده به سیا و فرید و صادق دیگه .....
خیلی زیاده (sm33)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نمیدونم والا ولی به نظر من بی معنیه کنار بابک بیات و واروژان وقمیشی و...بخوای فکر کنی که به شادمهر یا چاوشی میشه رای داد(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا یگانه(sm2)
من خودم اومدم تو اصن دنبال اسم چاوشی نگشتم(sm98)
من خودم به شادمهر هم رای دادم ولی توضیح هم دادم که هدف توی انتخاب تفکیک نسل ها هم بوده... یعنی سه نفر از نسل جدید، سه نفر از قدیمی ها... وگرنه هیچ شکی نیست که توی موسیقی این مملکت امثال واروژان و بابک بیات با هیچکس قابل قیاس نیستند (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو نگفتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان آواتارم (sm127)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم مروستی ؟نقل قول:
نابغه نوازندگی ایران (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]