5 ثانیه!!!!!!!!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
5 ثانیه!!!!!!!!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چند روز نکشیده نابود شد(sm74)
من اصلا امتحان نکردم ببین کرک غیر فعال نشده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی سرور میاورد.. الان ی دونه میاره که اونم کار نمیکنه.. بعد میگه باید اپدیت بشه... اپدیتم میکنی میگه نسخه تریال.. باید بخری(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار مهدی بیاد بهش بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برید نسخه جدیدش رو از سافت 98 یا سافت گذری جایی دانلود کنید کرک هم حتما همراهشه
تو بیا لینک جدیدیشو بزار اگه راست میگی (sm70) (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خواستم بذارم گشتم فکر کردم نرم افزارش همونی هست که خیلی وقت پیشا دیده بودم ولی دیدم تا فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو روز کا کرد ولی امروز دیگه کار نمیکنه علتش چیه
بابا این یوزر و پسورد میخاد چیکار کنیم؟