تو از اول بحث نفهمیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو از اول بحث نفهمیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
96 که خوبه خیلی برو جلوتر ترمزم نکن 140 مگ یه ترک .. (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بلاخره خودت فهمیدی که هیچی فلک نمیشه حرف اول تو کیفیت رو فلک میزنه (sm2)نقل قول:
به جون کینگ کبیر تو یه تختت کمه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنی تخته های تو تکمیله ؟ (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نه تو سالمی ..
دیوس سه ساعت وقت منو گرفتی امروزا ..
یه چیز بیتر بحث کن لااقل ..
(sm70)
بابا خدایی هیچ فرقی نداره ....فقط بهتون بگم یه آلبوم خارجی که فلک 96khz رو داره آخرین حد کیفیت رو داره اونم فک کنم با دستگاه داخل استودیو ریپ میزنن
آلبوم ایرانیم بهترین کیفیت همون 320 هست تقریبا بخوای از سیدی ارجینال فلک ریپ کنی زیاد تفاوتی نداره خودم 1000 بار امتحان کردم ولی خب همون فلک فیت سیدی صوتیه
د نیسی دیگه من همش رو کیفیت قفل بودم از اولش که تو گفتی این از فلک بهتره بعد گفتی حجم منم گفتم کیفیت رو فدای حجم نمیکنم و ... (sm2)نقل قول:
خب خب ادامه بده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]