Pou گشنشه(sm103)
نمایش نسخه قابل چاپ
Pou گشنشه(sm103)
منم دوست دارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه حتی اگه خود نوک قطب جنوب هم در نظر بگیرم، فقط درهاش رو به قطب جنوب باز میشن ولی از داخل دیوارهاش به سمت جنوب که پنجره ندارن... اتفاقا تو این حالت هیچکدوم از دیوارها به سمت جنوب پنجره ندارن (sm2)
من خاطراتم از ساعت کوکی برمیگرده به ماه رمضونایی که بچه بودم خونواده میخواست سحر بیدار شن ساعتو بالا سر من میذاشتن(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm132)(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ساعت رو اشتباه گفتیم... پرسشش رو حساب ساعت قدیمیا بود (sm89)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ بگو چرا مخت تاب برداشته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه همه عاشقمن(sm27)نقل قول:
این صدای ساعت نبود که بیدارشون میکرد ، ونگ زدن های تو بود که از خواب میپروندشون (sm30)نقل قول:
اعتماد به نفست منو کشته (sm2)نقل قول: