اینو الگری دیوثا مثلا تئوریسینن... خیلی ترسواننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو الگری دیوثا مثلا تئوریسینن... خیلی ترسواننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای لایو روزبه ترانه ش .. (sm50)
بابا من به الگری راضیم (sm120) این گریزمنو گذاشته دفاع چپنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحنه ای که ما گل خوردیمو ببین دمبله داره دفاع بازی میکنه البا جلوئه هنوز برنگشته :|
اصن چطور ممکنه وینگر پشت دفاع بازی کنه اخه
ترسو ان جفتشوننقل قول:
گفته تکنیکش خوبه از همون دفاع بگیره دریبل بزنه همه رو بیاد جلو(sm2)
چه خبرتونه ، چه خبرتونه ...
خطاب به آلبوم هایی که امروز زده شده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سالار چن تا البوم با هم داده ؟
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) من خودم فک کنم 4 تا با هم دان کردم ..
سالار (sm178)
میگه چیه باز این حالت شده
خجالت بکش چهل سالت شده
با توِ(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
***** شکن برای اندروید رایگان، کسی سراغ داره؟
بترنت داشتم ولی دیگه وصل نمیشه.
نامرد (sm2)نقل قول:
جریان چیه ؟ (sm120)
raftanet (sm50)
نه تاب گفتن و
نه طاقت نگفتن بود ...(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
به لحظات ملکوتی منچستر بعد رفتن مافیا نزدیک میشیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها گفتی.. هفته اول چلسی خیلی خوب بود.. چندتا به تیر زد.. من یو هرچی زد رفت تو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اون هاکس وی پی ان جدیدا خیلی گیر شده.. اکثرا وصل نمیشه به سرور
وی پی ان جدید تو دست و بالت نداری؟(sm120)
هر سری ی چیز جدید رو میکنی.. لنترنم چند سال پیش گفته بودی اوایل که اومده بود..
فروم ی مرضی پیدا کرده .. دیر بالا میاد.. اکثرا میره تو ی صفحه دیگه جاست ا مومنت میزنه بعد باز میشه تاپیک
احمق ،
من بیگناهم ...(sm50)
رضا صادقی ...
کار به کار ضعیف تر ...
همینه.. از وقتی معرفی کردی دارم استفاده میکنم.. همیشه عالی جواب میداد... 1ماهی میشه تقریبا گیر میده اکثرا وصل نمیشه به سرور... البته همیشگی نیست ولی خیلی اوقات اینجوری میشه ..فقط سرور هلند یا فرانسه بیشتر وصل میشن.. بقیه اکثرا وصل نمیشننقل قول:
این تلگرام شخمی میخوام ازش فایل دانلود کنم مجبورم وصل شم به مرورگر
نامجو(sm77)
چه تحریری داد حسرت خیسو
گفته بود اون چاوشی قدیمو قبول داره
دمت گرم(sm19)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلی بوی.. سرعتش شیریه... از الترا استفاده کنی بهتره تا این(sm19)(sm120)
من راضی ام ازش ...
خیلی وقته دارم استفاده می کنم بدون قطعی و مشکل و کند بودن سرعت ...
حالا ویندوز عوض کن ببینم چه خاکی باید تو سر سینجول بریزیم ...
مگه تاریخ دقیق داده بوده که حالا به تعویق افتاده ...
ها همینکارو باس بکنم(sm120)
دودی که در پایپ جریان دارد ،
به شریان هایی بدل خواهد شد ،
که به مغز خواهد رسید ،
سپس فراموشی به سراغش می آید
و مرگ می شود امیدی برای رهایی اش ...
فرکانس هم فقط سر و صدا داشت ، هیچی توش نبود ...
حصین و سهراب - تیک تاک و خلصه ،
اگه نبودن تو آلبوم کاملا شنونده ی اثری بی کیفیت و بچه گانه می بودیم ...
شایع دیگه کاراش حال آدمو به هم می زنه از بس تکراری و یکنواخت شده ...
نامجو (sm19) سینا (sm50)
Jaryan Mix 024 - Najwa - Fara Tar Az Abr Ha ... (sm50)
از طاق هزاران ماه آویخته ام ،
برکرد ...
رفیقام میگن بسه بیچارهنقل قول:
بعد پشتم میگن طفلی حق داره (sm2)
لامصب همش تیکه داره آهنگش (sm2)صداشم که یه چی بین بز و گاو و علیرضا عصاره (sm2)
همیشه همینه یه بار من شب رو زنده نگه نمیدارم یه شی از دس میدم .. :l
رفیقات میگن بسه بیچارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد پشتت میگن طفلی زن داره، مردک چهل ساله(sm2)
کلیت کارش خوبه البته تو چون تو فاز 6&8 و اینایی باس بری همون اندی و سندی گوش بدی ..گوشت به اینا عادت نداره(sm120)